Isnin, 30 November 2009

4 weddings on one day...

phewwww..weekend ni mmg hectic giler..i have to attend 4 weddings dlm satu hari..naik kembung perut minum air n mkn lauk sahaja..memandang kan haku ni tgh ber kempen diet tanpa nasi jadi terkulat2 gak tgk nasi minyak tuh..nampak cam sedap jer nasi minyak itew..hhuarrghhh..jap ag aku upload gambar2 pelamin ngan pengantin yg sempat aku rakam...






ni pic pelamin pertama aku pegi kat kg parit semerah pontian..sedara2 mak long aku lah..aku x baper kenal..pic pengantin pon aku x amik...sogan..



yang ni pulak aku pelamin kat tmn sri pulai jb,umah jiran hubby aku...=p





yang ni lak kat tmn sri skudai kot,umah my hubby's uncle cantek x? cantek kan?teruja sangat tengok..





yang ni pulak umah my adik angkat kat nusa perintis gelang patah..gojes sungguh...lalalala

1 ulasan:

Blogger berkata...

New Diet Taps into Revolutionary Concept to Help Dieters Lose 12-23 Pounds within Only 21 Days!

Related Posts with Thumbnails