Ahad, 22 Januari 2012

Yayyy.. I Won!!



Assalamualaikum semua! masih ada lagi ke readers yang baca blog aku ni? Kalau masih ada aku ucapkan terima kasih bebanyak coz sudi lepak kat blog ni walaupun dah lama aku tak update. Mood nak berblogging tu dah kelaut gamaknya even nak buka blog pun malas.. Haishhh, nyah kamu Mr. M!
Ekceli, aku nak cerita pasal akhir tahun lepas aku ada join 2 contest di Facebook anjuran Online Seller yang jual beg Authentic dari US ( biasalah aku, kalau pasal beg sanggup join, benda senang nak menang kan, just kumpul seberapa banyak like kat gambar. Siapa yang paling banyak like dikira pemenang) . So i think why don't i try my luck. Sesiapa yang jadi friendlist aku kat facebook tahulah, bukan main bersemangat kesukanan lagi aku meraih undi. Sanggup tido lewat semata-mata nak raih simpati orang supaya Like kat gambar aku yang tak seberapa tu. And akhirnya, aku menang first prize for both contest.
weeeeeeeyyyy (sambil tepuk pengakap gitu)

Macam nilah reaksi aku masa tau aku dapat first prize. Walaupun ada yang pertikai akan kemenanganku itu, tapi ada aku kesah! I won babe! For me adatlah dalam bertanding ada kalah dan ada menang. Tapi jangan lah sampai busuk hati, tak boleh tengok kemenangan orang lain. Aku berusaha untuk menang, bukan duduk goyang kaki dan bukan dengan cara menipu. How many LIKES and how many Friends in my friendlist, itu pun mau query ke? kalau sikit kawan dalam facebook tu, tak menjamin kemenangan ke ? pleaselah open minded sikit. Jangan jadi busuk hati tengok kejayaan orang lain k..=)
One from Princess Victoria Stylo, one from Raz Aziz's Collection and the other one from Incek Ary sempena Birthday. =)
Coach Madison Gold dari Princess Victoria Stylo
Coach Kristin dari Raz Aziz's Collection

So, Awal tahun haritu aku dapat lah hadiahnya di tangan aku. Alhamdulillah, diatas rezeki awal tahun ni. Aku bersyukur sangat. So boleh lah save bajet dari membeli beg awal tahun ni. Hihihi..Puan Shiela meh lah tgk, u suruh i update kan..hihihi
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v




Next post aku tunjuk gambar yang aku pertaruhkan untuk contest tu ye. So sesiapa yang suka beli handbag Coach, LV, Gucci, Longchamp atau apa-apa brand yang Original and Authentic dari Oversea tu bolehlah check it out Facebook diorang ye.Gerenti murah dari seller lain. Dan kat sini, aku nak ucapkan jutaan terima kasih to all my friends, my siblings, my cousins, my family dan my friend to my friend ( korang paham tak? kawan kepada kawan aku kekdahnya) yang telah susah payah tolong like dan kempen ajak kenkawan lain tolong like . jasa baik korang sangat aku hargai..=) and to blogger yang sudi like juga jutaan terima kasih especially Shiela, Adia, Ceroi, Halia Kentang, Mrs sophie, Bitt, Abby, Safarin, Cik Puan Peah!



12 ulasan:

zulkbo berkata...

salam..
wahh..TAHNIAH..
makin bergaya la lepas ni
empunya blog dengan handbag
baru kan..?

qellissa berkata...

@zulkboThanks Bang! =) hihihi...:e:

Positive Girl berkata...

congrats..beg2 tu mmg cantik berbaloi awak berusaha keras.. :)

Shiela Latif berkata...

Tahniah babe!! kemenaganmu adalah kegembiraanku...ekekeke...bestnyee dapat handbag coach..hanya peminat no1 yang layak menang..atenye kalau dah jumlah IKE tu beza banyak dari peserta yang lain memanglah patut menang. Kalau dah berusaha bersungguh2 mestilah ada habuannya InsyaAllah. Bertuah badan dapat 2 sekali handbag tu :D

MR♥MRS Z berkata...

congratulations... ;)

NARDtheNERD berkata...

awww sis. congrats. :)

NARDtheNERD berkata...

xupdate ke sis?..

oya berkata...

fuiyoo hebat..

Best Business Brands berkata...

Yayyy I won!~. LoL I won an auction on eBay that is! Now I have some new clothes for my creepy doll I got for Xmas... Is that weird? That I got a ...

Ayu Hashim berkata...

Assalam dear, how are u.. tahniah dpt handbag tu bestnya.. raya xyah nak sibuk2 cari handbag lg kan.. org pompuan mcm tu ler.. hehehe

www.ayuhashim.com

NARDtheNERD berkata...

salam sis..
lama xupdate kan. rinduu. :)

Rosmadi Shakri berkata...

Lawa beg

Related Posts with Thumbnails