Sabtu, 6 Ogos 2011

iphone/ipad korang rosak? No worries, it can be fixed!

Sapa kat sini pakai iphone angkat tangan! fuhh ramainya yang angkat tangan! Ecehh macam real je aku nampak korang angkat tangan. Okay, kalau sesiapa yang ada iphone in case korang punya iphone tu rosak ke, skrin retak ke, even masuk air pun it sill can be fixed tau! Jangan buang iphone tu!Dulu iphone aku rosak, jatuh dari atas meja ke lantai terus tak boleh on. Lama jugaklah aku simpan kat rumah buat perhiasan coz dah 2 kedai repair iphone kat Mines dan Lowyat aku pergi semua kata tak boleh buat siap simpan iphone aku sampai 2 -3 bulan, last-last dikata tak boleh betul sebab depa kata ic regulator tu rosak, dan susah nak cari. Sedih woo masa tu, iphone bukan murah, bila rosak je diorang pulak kata tak boleh betulkan. Mau aku meraung-raung kat situ.(yang ni exaggarated only..hihihi). Jadi aku simpan jelah iphone tu, lagipun masa tu Incek Ary dah bagi aku pakai blackberry. Then masa aku bukak fb, i stumbled upon this page iphone Repair KL , So i think why not i ask them to repair my iphone. Masa tu takdelah mengharap sangat yang iphone tu boleh pulih seperti sediakala. But to my surprise they did it! Dan yang bestnya si Halmi dan Zaini ni, diorang sangat friendly. They treat us as a friend. Motto diorang " you walk in as a customer....but leave our shop as our friend!!!". Diorang check iphone aku bagitau apa punca segala then bagitahu cost repair berapa dan up to me samada nak repair atau tidak. Takdelah nak paksa-paksa suruh repair macam kedai lain. Dan diorang fix in front of your face tau. So takdelah part-part yang hilang sebab kita pantau apa yang diorang buat. And not only Iphone 3g,3gs, 4 saja ipad also they can fixed. Harga pun murah berbanding kedai lain.
Iphone fix located @ Central Point PJ.

Skrin iphone bersepah-sepah dilekat depan kedai diorang. so kalau korang nak pergi kedai dia, nampak je menda ni melekat kat wall tu kedai dia lah tu.

Incek Ary sabar menanti iphone di repair.

See, Halmi fixed your iphone infront of you.

Owh, did i forget to tell you yang diorang ni dah masuk NTV7 woo..*claps*.Yang putih mcm cina tu nama dia Halmi and the one in black shirt is Zaini. I am proud of u guys! Ewahhh glemer sekarang.. Nak sign boleh?


p/s: Kalau iphone/ipad korang rosak boleh lah hantar repair kat sini. Yelah daripada beli baru, baik repair. Kos tak sama macam beli baru. Maklumlah harga iphone pun almost 2k. So aku rasa berbaloi-baloi kalau dapat repair.Tapi kalau korang kaya takpelah tak payah repair-repair beli baru je senang.hihihi
Alamat : F34A, 1st Floor, Centrepoint Mall, 47800 Petaling Jaya, Slangor
Isn - Sab: 10.00 pagi - 10.00 malam
Aha : 12.00 ptg - 8.00 malam
No Fon : 016 6880126 Halmi/Zaini


38 ulasan:

Eyza Dyana berkata...

huhu..sy xde iPhone..xmampu..haha..
sy follow sini ye..:)

Shiela Latif berkata...

hilang lah rindu kat iphone tu hihii

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

xmampu memilik iphone...

Cik Ina Do do Cheng berkata...

I phone cik ina belum beli, tunggu mana company sponsor. keh keh, santai je cik ina nengok En Iry ko tunggu I phone.

POSH76 berkata...

bagus info ni manalah tau ada rezeki nak beli Iphone

Cinta Misteri berkata...

Saya takda i-phn, tp ada beberapa gadget yg lain. HP yg lama2 dah tak bley guna pown masih tersimpan rapi. Nak try tanyalah, selain i-phn dia boleh repair hp tak erkk?

sop berkata...

mmg byk kedai boleh repair..
tp apabila kedai yg menawarkan satu produk menunjukkan beliau specialist utk satu produk sahaja

Umie Artoqiemie berkata...

nanti klo dah iPHONE boleh lah repair situ ^_^

qellissa berkata...

@Cinta Misteri Dia specialist iphone je dear..=)

orang muo berkata...
Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.
orang muo berkata...

x ada cawangan kat muo ni..nak anta jauh :)

Odah + One = OdahOne berkata...

wah bgus ni...ada iphone tp luckily xrosak lg...mmg ssh nk cari kdai yg betul2 jujur rpair nset ni...byk yg kaki kencing kdg2 rosaknya sikit tp charge lebih2...bleh ushar kdi ni nnti...thanxlh bgtau

org muo : bleh try anto rpair kt bakri batu 6 tapi chargenya xtaulh bape

Mario berkata...

takde iphone so tak risau sgt but thanks for the info

oya berkata...

cool seh diorang ni..

Adzrien Shoppe berkata...

boleh le try... ni iphone hubby pun baru je tak leh nak on. sebab tu jumpa entry ni..

wananiewana berkata...

Hi...phone saya phone sama ni...smlm wana cuba untuk install sofware ..x tau mana silap x boleynnak bukak..mahal tak?

wananiewana berkata...

Hi...phone saya phone sama ni...smlm wana cuba untuk install sofware ..x tau mana silap x boleynnak bukak..mahal tak?

aie berkata...

Selain iphone, ipad mini boleh repair x? Bru blik amik ipad ni kt machine ni...dia ckp warranty xleh cover sbb ade habuk dlm tu...cam bodoh alasan...dh kene maki hamun baru puas hati... Pastu blah....

aie berkata...

Selain iphone, ipad mini boleh repair x? Bru blik amik ipad ni kt machine ni...dia ckp warranty xleh cover sbb ade habuk dlm tu...cam bodoh alasan...dh kene maki hamun baru puas hati... Pastu blah....

qellissa berkata...

hi aie, biasalah machine, diorg taknak rugi kot so dia akan cr alasan supaya diorg tak tanggung cost warranty tu. whu don't u call Iphone fix dulu, tanya diorg repair ke tak ipad mini, coz i pun tak tau since dulu masa i post this, ipad mini tak keluar lg..rasanya semua brg apple diorg boleh repair kot..

apple pie berkata...

Kalau iphone tetibe takde wifi boleh ke ye? Hmmm

carrynna erynna berkata...

sy nya iphone 4s bateri rosak ada jual x baterinya n mahal x harganya

carrynna erynna berkata...

sy nya iphone 4s bateri rosak ada jual x baterinya n mahal x harganya

carrynna erynna berkata...

sy nya iphone 4s bateri rosak ada jual x baterinya n mahal x harganya

carrynna erynna berkata...

sy nya iphone 4s bateri rosak ada jual x baterinya n mahal x harganya

carrynna erynna berkata...

sy nya iphone 4s bateri rosak ada jual x baterinya n mahal x harganya

carrynna erynna berkata...

sy nya iphone 4s bateri rosak ada jual x baterinya n mahal x harganya

ALYSA berkata...

Kak, i think i hv the same problem. Kedai kata ic motherboard problem. How much does it cost u that time?

muhammad fikry berkata...

Owner kedai ad fb x..sye ad masalah dgn iphone sye..x bole search line..hp pnas terlampau..help me

pawana seri berkata...

Tahniah la buat kawan saya tu si zaini yg ber asal dari sungai besar.. sekarang dah lebih maju dengan iphone...

~ Cik Pika ~ berkata...

Klu ipad masuk air dia blh repair x ya?

Iedy Iera berkata...

Klu lpe security code blh format eik? Mhl x?

Alhafiz Hakim berkata...

nk tanye kalau iphone5s masuk air repair berape ..sye bajet dlm 150-100 je...iphone tu masuk mesin basuh .....aduh sye area klang

pcrc.co.uk berkata...

it is necessary to be aware each and everybody with computers and its overall functionality. It is really more important to know its applications as well. Thanks!
more detail

Miss Nasha Kamarudin berkata...

saya nak tanye, iphone6 plus screen pecah jadi baper yer untuk repair? nak survey dulu , mohon reply nornasyiha@gmail.com

Davis Miles berkata...

That's really amazing phone its full of great futures .its my first apple product.
thanks for your guide line lots of people get information to see this great activity.


iPad repairs specialist in Bolton
Iphone repair specialist in Yorkshire
Fix my mobile phone in Halifax

Muhamad Azuan berkata...

Iphone aku letak atas bumbung keta lupa nk ambil lepas tu tetiba ujan lebat aku terus masuk dlm keta balik layan lagu pop smpai tertido la dlm keta hampir satu jam jugak aku ttido aku tengok ujan masih blm brhenti baru aku teringat aku punya iphon nasib baik xhilang aku terus keluar keta aku tengok iphone basah kuyup mcm mana bleh repeir x??

Blogger berkata...

There's a chance you are qualified to get a Apple iPhone 7.

Related Posts with Thumbnails