Rabu, 13 Januari 2010

Jom gi Genting...

Da lama aku nk post pixca aku g genting cuti2 malaysia bulan 12 lepas,tapi x berkesempatan coz kesibukan yg melanda..so today aku post ar serba sikit pixca aku bersenang lenang disana...ngeee..=)tp yg x besh nya we ol pegi during public holiday n musim ujan.so byk sgt benda yg we ol x dpt main.huhhhh...rugi sesangat coz amik all park but in the end we manage to play indoor..coz ujan lebat turun mencurah2 disaat we ol tgh q nak naik monorail...sedih tu...xpe maybe next time kita g lg ye..bukan jauh pon kl ngan genting aite?

see,nak main yg indoor pun nk kena q panjang...=(

my loving emak n abah..

my beloved niece...

me and my dear hubby

kyra n hubby gayat naik menda pusing2 dlm shopping mall tu..

my family n me..

gayat juga naik menda ni...

cantik kan??

apalah yg abah amik tu??


12 ulasan:

Noorlaila Mohamed Nor berkata...

xpenah pi genting lg
:(

Iznie berkata...

wah..genting jugak eh... :)

zack zukhairi berkata...

wah! rindu nk balik malaysia. nk gi genting gak...

––––•(-•.cik.•-)•–––– berkata...

ish.
orang takot a nak naek roller coster tu..
penah p genting tp xmaen pe2 pn..
hahaha.

LUKISAN PENA berkata...

lama dah tak pegi genting..
tapi bila teringat cite omputeh last destination gerun plak

nursarah berkata...

isk, rugi ar kalau tak dapat main outdoor game..hikhik.

r0sLiNa berkata...

wah...best nya...dah lmeer xg gnting..

Lyana Hisham berkata...

genting best kn ;)

nuff kmu tido..nnt dtg lg k

aNIe berkata...

Qellissa...akak tak pernah pi genting...sebab anak2 tak suka naik permainan2 kat situ...

Ain berkata...

akak selalu ke genting masa study dulu...

sejak dah kawin baru sekali sampai sini...

itupun 5 tahun lepas...huhuhu....

F I F A berkata...

saya nak ke genting...
nak main solero. walaupn sedar diri gayat~!

cik EPAL berkata...

dah lama tak g genting :)

Related Posts with Thumbnails