Isnin, 4 Januari 2010

chipmunks 2

semalam pg tgk wayang kat mines,untuk memenuhi permintaan my niece,we ol bwk lah dia pegi tgk citer chipmunk coz si kecik ni slalu nyanyi lagu chippetes 'single lady'..she is only 3 years old.and this is our first time nak bwk dia tgk wayang.baru masuk dlm panggung,budak ni dah buat wayang dia sendiri.berlari ke ulu ke ilir,ke depan ke belakang..bikin panas ati je...wayang lum start lagi..dia da terkinja2.malu gak ngan org dlm tu,maybe ader yg marah,nk wat camne kan bebudak mmg mcm tu.last2 dlm keterpaksaan,we oll pun kuar lah dr wayang tu wlupon citer lum start.takut ader yg mengamuk kat wayang tu pasal si kecik ni..huhuhu..abis wit tiket aku..burn cenggitu jek..so kesimpulan nya..x dptlah aku ngan hubby aku tgk citer tu sampai abis starting pon x sempat nak tgk inikan nk tggu ending..=(

muka happy dak ni dapat naik menatang keliling mines.siap peace lagi tu...

2 ulasan:

POSH76 berkata...

kasiklah review hehe

Nikel Khor berkata...

get ur review..nice watch for me..

Nikel Khor

Related Posts with Thumbnails