Ahad, 10 Januari 2010

si dia koma!!!

Kenapa mesti terjadi pada aku?Baru tadi pagi aku berbual mesra dengan sidia.baru td pagi aku membelai mesra tubuhnya.dan selepas itu aku dah tak hiraukannya lagi sebab sibuk kerja,tiba2 aku dikejutkan,bila aku dtg padanya untuk berbicara, si dia sudah koma!!!!suhu badan nya turut panas!sejam aku menanti sidia bangun,dua jam aku menanti tapi malangnya dugaan aku meleset..sidia tetap xmo bangun!!!!!!sampai sekarang suhu badan nya masih panas!!syg kenapa tiba2 sahaja dikau koma?tiada sebarang petanda yg menunjukkan dikau sakit!!!!
tolonglah,disaat ekonomi aku makin merudum kerana tengah bulan ko pula skrg koma entah kenapa...anyone here no why my iphone tetiba rusak?tetiba mati?tetiba panas?baru td pg laki aku call ok je dia berfungsi..alih2 sekarang da mati bila aku nk guna..ape masalah dia?sesapa yg tau leh tlg aku x?pening ni mesti mahal klu nk pi betul...;((
masa tgh koma,5 jam badan dia panas..huhuhu

Alhamdullilah,pas 5 jam baru dia sejuk n boleh berfungsi seperti biasa..tp yg menghairankan aku,knp,mengapa,bagaimana boleh terjadi pemanasan itew?sedangkan aku x buat aper2..alih2 mati n trus panas?apakah aku kena bertukar ke hp lain?bg mengelakkan kerugian di kendian hari coz nk baik pulih menda ni pon mmg mahal..nk update pun kena 180 hengget..fuhhhhh...sib baik lah pulih ngan sendirinya...klu tak melayang lg wit aku yg mmg sikit tu...=((


11 ulasan:

Shaifful Hairi b Ramli berkata...

iphone? satu kelemahan nyer cepat panas..tapi kalau tak berfungsi tu.kena tengok..err ada gerenti kad tak? kalau ada pi antar kat kedai suruh pomen tengok2 kan ucle takut sparepart nyer tinggi harga jer...uncle dah jual iphone uncle sebab terlalu banyak masalah.last pakai nokia jer abis citer hihi

qellissa berkata...

owh yeker?ader waranty lg x tau kad ltk mana...da brp bulan pakai ok je..tetiba hr ni jd camtu pulak..tu yg heran..

Cik Puan Drunbella berkata...

dulu i pakai henpon motorola.
sekali jadik panas gitu lah.
p kedai bateri poblem.
tuka bateri baru okay.
tp kalo iphone i tataw lah pulak kan.
+___+
klo anto kedai kena ati2 jgk.
mbe kata kekadang depa amek komponen original kita, tuka ngan yg ciplak.
jahat betul.

aNIe berkata...

Qellissa...hehehe...dah agak dah mesti phone yang coma tu..

qellissa berkata...

cik drunbella:tulah klu hp lain lissa taw mesti bat punya hal..tp iphone ni tetiba je mati n panas tu yg heran.
anie:ngeee,tau pown hphone...hihihi

~@k1 is @utuMn!~ berkata...

owhh ipone ea...
huhu. mst anda gelisah kn2??
nuff smbunyi jd tonjol kn diri di komen ini!

lionteen berkata...

beshnyeee...
lm da idam kan ifon..
tp xdpt2..
huhu

ezzati berkata...

hehe..suspen je

~salam..follow here :)~

wawan berkata...

iphOne memang ade heating problem sket.. sebab tu 1st editiOn iphOne harga jatuh gila.. yg baru ni dah ok sket kOt..

farysa berkata...

huuu..
sme2
ifon i bru stat koma arini
sakit ati btol
nsib baik tak tebaling td
=)

Blogger berkata...

There is a chance you're qualified for a free Apple iPhone 7.

Related Posts with Thumbnails