Isnin, 25 Januari 2010

Trafik light menurun!!!

Minggu ni traffik kat blog Pn.qellissa drop menjunam..sedih sungguh hati ini..huhuhu..nuff pon naik rm1.50 jerk.hmm xpe lah kan asalkan naik...Thanks to my recent visitor yg tak jemu2 Dtg to my blog eventho minggu lepas tersangat lah busy x dpt nak mengadap komputer selalu..and kebetulan pulak laptop aku ilang...so x dpt nak blogwalking..=(..kepada yang singgah to my blog tu thank you so much you all!!!!yg duk mengelik my mr nuffy pon thanks a lot.....jasa mu akan ku balas!ngeeee..=)

sedihnya melihat trafik kat blog qellissa mggu lepas.....;(


Yang ni traffic mggu sebelumnya...ok sikit lah dari mggu lepas..=)

2 ulasan:

Mas Aji berkata...

ke rajin rajin ziarah kawan kawan ye

tunoor73 berkata...

biasalah adik..akak pun cam tu gak...dapat tips dari blogger lain kena rajin wat blog walking...heheh

Related Posts with Thumbnails