Rabu, 8 Disember 2010

Bulan 12 musim ape ye?

Macam biasalah, bila bulan 12 je mesti ramai yg berkompang dan ajak satu kampung makan ramai2 ye tak? Pastu time ni mmg for sure korang semua susah nak berdiet..Macam akulah..Awal bulan bukan main konfiden je nak diet gile2.Tapi hampeh sebab godaan nasi minyak, nasi beriani, nasi lemak (ehhh ader ke org kawen jamu nasi lemak?) sangat menggoda iman org2 berdiet mcm aku. So bulan ni terpaksa lah aku skip diet sampai awal tahun depan..hahaha boleh cenggitu nak diet main skip2 pulak..
Apa2 pon aku ucapkan Tahniah, kepada semua yg mendirikan rumah dan tangga pada bulan ni..
semoga perkahwinan korang kekal hingga ke akhir hayat ye..

wedding day blessings happy couple Pictures, Images and Photos
Ni Pasangan pengantin dari Mersing, anak kepada kazen aku.
Tema depa hitam kuning, cam tema resepsi kawen aku dulu jek..mesti korang tiru aku kan kan kan? Maklumlah sebab korang tgk aku cun pakai kaler hitam kuning♥♥(sila jgn termuntah ngan statement berani mati aku tu)
Tetiba aku rasa cam tua plak bila anak kazen aku dah kawen .yg dua org dok kat sebelah pengantin tu for sure lah mak ngan abah aku..

Yang ni pulak ex bf aku punya wedding..( bleh x nak ngaku ex bf? agak2 ade org marah tak?)
walaupun mamat ni ex bf aku, kami still berkawan baik, and Incik Ary pon kenal dia. sebab tu kitorg pg wedding dia.Bak kata org tua2, past is past we hv to move on..tul tak? dia buat Resepsi kat Dewan Jubli Intan Jb. Tempat yg sama masa aku sanding kat Jb Tahun lepas.Tema dia white and Red..Cun kan pelamin and decoration dia?Terasa nak bersanding lagi sekali..ahakkss..

Yang ni Resepsi kat Taman Saga KL. Pengantin lelaki tu member Incik Ary aka member aku jugak ler..Tema dia white cantik jugak pelamin dia.make up pon sgt gojes!
Yang sebelah pengantin tu pulak adalah 2 pasang pengantin lama yg teringin naik pelamin lagi sekali( of coz wif pasangan masing2..x kose aku kasi laki aku naik pelamin lagi ngan org lain pulak)..huhuhu

Senyum meleret si pengantin lelaki dpt bini comel ye...hihihi

13 ulasan:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

bersatu juga chenta mereka....

Shiela Latif berkata...

cantik cantik belaka para pengantin di atas babe =))

kak ina mail berkata...

comelnya pegantin cam qelissa gak.dah 2 pupu betul tak?

.::WaNiE::. berkata...

cantik pelamin hikhik

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

pelamin sangat cantik....

oya berkata...

nice pelamin...

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

wah.best nyer tgk org kawen2 ni..
hehehe
kak, akak nk ikot x along tunang nty?
along tunang 19/12/2010.
kitaorg berkumpul kt umah mak ita.
pkul9 pg bru grak..

A D I A berkata...

amboi siap ke wedding ex bf lagi ye, semoga tak terdetik memori2 indah bersama ye. ewah leh ke kata camtu. tema itam kuning ye? cam kaler team bola perak, cantik la tgk orang pakai.

Darkbatman berkata...

klau xmusim tengkujuh,musim kawen.ahahaha..

ch@ berkata...

comel je Qellissa terselit di sana.

Nashays berkata...

cool qell g wedding ex bf :)

honeyvsbee berkata...

sekarang ramai amik tema putih dan merah kan....

Blogger berkata...

New Diet Taps into Pioneering Plan to Help Dieters LOSE 20 Pounds in Only 21 Days!

Related Posts with Thumbnails