Sabtu, 11 Disember 2010

Stop it coz it hurts!


Stop it!coz u dun know what i'm going thru!Kalo ko rasa apa yg ko ckp tu buat aku rasa sakit Hati, YESSS!!aku memang sakit hati! dan tahniah coz ko berjaya! tp ko takde hak nak kata aku mandul!coz it out of topic!kalau nak gaduh pon, u can say anything!but not that word!it hurts me and my hubby a lot..Semua tu kuasa Allah, and aku redha samada rezeki itu akan datang atau tidak sbb itu semua bukan kehendak aku! Allah knows what is the best!So ko sapa nak mengata aku mandul?

Hurts Pictures, Images and Photos

21 ulasan:

sugar2 kapas strawberry berkata...

sabar2 :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

shit......!!!!!!!!!!!!

jambz- berkata...

pehh.

Shiela Latif berkata...

speechless!!...masih ada orang yang bermentaliti sangat sangat sangat rendah hanya semata2 ingin menyakiti hati orang lain. orang yang macam tue hati dia tidak bersih babe. cuba lupakan, supaya hati u bersih dan u dapat hidup dengan lebih tenang. amin.

wadud@duad berkata...

sabo2 kak..:D
jangan cepat marah..
minum ayo bebanyak okeh..

kinsyakrn berkata...

sabar Lissa, bukan Lissa sorang je..ramai lagi mcmni. Lantak je mulut diaorg tu, xde insuran sb tu suka cakap ikut suka aje. Org xdok akal mmg gitu. Sabor..sabo..n sabar.

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

akak..
sabar yer,,
xpe2x, biar kn la org nk ckp pape pn..

hrmm, along tunang ahd dpn..
akak ikt kn2

kak ina mail berkata...

sapa yang kurang ajar sangat tu? meh, akak tolong cilikan mulut dia. melampau betul.zaman sekarang ada anak ngan tak ade anak sama je. janji husband and wife loving each other.

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

napa babe...masih wujudkan manusia yang tidak pernah senang dengan kesenangan orang lain...eeeeeeeeeeeeee xsuka orang macam tue....abaikan jerk babe..walaupun hati u sakit..tapi i know..u can handle it k...muaahhhhhhhhhhhhhhhh

Nashays berkata...

keji nya mulut orang tu..sabarlaaa qell..rezeki masing2..Allah tau yg terbaik untuk kita..
mode: ala2 komen ustazah laaa plak :P

maCy berkata...

they nver understand :(

checkureality berkata...

salamun alaikum..

qadha n qadhar hv been written b4 we are brought to life...

forgive them for their are too poor in knowledge and u r u rich in mind coz u always put Allah knows best >_0

Reality Check?

check! check!

Check Mate.

L.A

waalllaa! berkata...

sabar kak lisa, saya pun penah kena kutuk2 cam ni...siap kena maki hamun lagi..sabar je..nnt Allah akan balas,.semoga akak dikurniakan baby yang comel nnt..sabar itu separuh drpd iman. jgn terlalu tension about baby..sbb nnt pressure akan effect proses kehamilan jugak..sabar ek akak..Doa byk2..nnt saya doakan bila saya pegi umrah tahun depan yea.

AkuBiomed berkata...

Sabar je lar. Saya dan isteri menunggu 4 tahun sebelum dikurniakan cahaya mata macam-macam usaha telah dilakukan. Selepas dapat baby pertama lepas tuh non stop setahun. Rezeki tuhan nak bagi dan sekelip mata tuhan boleh tarik balik

ch@ berkata...

uiks... what up. sabar-sabar. padanla kepanasan nya sampai kat sini. sabar ye.

M a W a D D a H berkata...

sabar je la qellissa...
sabar tu ada manisnya...
diorang tak tahu apa perasaan kita...
leh la kata macam2...
adah memang tak suka la orang cakap camtuh...huhu

cik jue berkata...

sabar =)
jgn mati dgn kata2 manusia yg xberakal.

oya berkata...

take a deep breath beb..
hope ok later..
lepaskan aje..then let it go...

kahirie berkata...

mandul??? apa kaitan, u cakap la dia mati pucuk...kui2

POSH76 berkata...

memang ada manusia jenis sekolah tapi mulut ya rabbi...I pun pernah rasa apa yang u rasa...rasa cam nak lempang ajer...takper allah tu maha mengetahui biaq pi ajer...

Sunako Nakahara berkata...

sabar..takdir Allah tiada siapa yg tahu kan...

Related Posts with Thumbnails