Khamis, 2 Disember 2010

Cun Tak Jam ni?

Presenting My new watch on the Blog!
"eleh jam murah pon nak kecoh satu dunia"..hahaha..hangguk pale kat dinding jap..dusshhh
Bukan aku nak kecoh, saje nk kongsi sesuatu ngan korang.
Ekceli jam ni di beli sempena birthday aku.
Incik Ary bg duit, aku pilih barang.
so aku pilih ler Jam..mula2 igt nak pilih henbeg Chanel..(sila jgn percaya..)
but henbeg aku da byk. Utk tahun ni je da byk henbeg aku beli coz i'm addicted to henbeg cam Adia gak.
so aku pilih ler jam..
Campur yg ni aku ader 6 jam..tp jam jenama guess ngan bonia jer..tak mampu woo nak beli Tag Heuer..tp teringin..hahaha..camno tu?Oleh kerana aku dah lama cari jam kaler putih, so i found this blog yg jual ape yg aku nak and murah dr blogshop2 lain.Korang nak tau blog aper?tgguu...

~Jam ni jenama fossil.Sapa2 tak penah dengar jenama Fossil, sila angkat tangan?klu x tau sila google ye..~

~Cun x kotak dia?Jam ni aku beli kat SMH . Blog SMH ni mmg jual barang2 dr US dgn harga yg sgt murah..Tak caye korang leh survey blog tu..~
~And Tarra!this is my new watch!Fossil white ES2439,
kat US rega dia baru USD 85, kat cni aku tgk kat Midvalley rega dia 449.
Blog SMH jual RM279 including postage..Murah tak?dan yg penting its authentic tau!hihihi
berbaloi-baloi bak kata org!~

14 ulasan:

OnE HeArT..OnE LoVE.. berkata...

hamsters jln2 membaca post org:D

huh?murhnye for that edition.mahu mahu.hehe
thnx for sharing the blog add. ada blog shopping best2 lagi?;)

~ Lady ell ~ berkata...

untung la hubby i..i tk pakai jam..kalo tk mau i gi balun gak..:)

A D I A berkata...

cun babe jam fossil ni. i pun tgh cari jam ni, kalau leh kaler gold nak matching dgn barang kemas i haha. sila jgn percaya.

ch@ berkata...

ah nangis dgn jenama niii, kita dpt kotak tutup hijau badan dia oren, jam silver. harga mak datuk boleh tahan tapiii... huaaaaaaaaaa sudah dicurik orang. menci.

qellissa berkata...

@OnE HeArT..OnE LoVE.. Thanks coz sudi sggah blog ni. sharing is caring aite..silalah beronline shopping ye pas ni..=)

qellissa berkata...

@~ Lady ell ~ wah untung hubby u coz u tak pakai jam..i ni semua balun..hahaha

qellissa berkata...

@A D I A Gold? kelassss!!!matching ngan barang kemas yg baru nk beli tu ea? hihihi

qellissa berkata...

@ch@ adesss cha, sayangnya camno leh kena curik ni?

Shiela Latif berkata...

i lambat datang babe....ekeke

cantik sungguh jam tu...macam penah nampak pasha sendat pakai kaler putih macam nie...tapi jenama tak tau...

pandai pilih ya... =))

wadud@duad berkata...

wa akk.. smart arr..
pandai pilih barang.. ngeee... :D
klo untk akk dah sempoi..
tapi lau wadud pakai pon sempoi gak, cuma BG tuh kene lain.. :D smart2..

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

cun rrrr white color...

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

akak,
cun nyer jam ni..
nak2x gak..hahaha

Darkbatman berkata...

murah 2.. untung2..

mr delirium berkata...

jam utuk laki xde ke..huuh.

Related Posts with Thumbnails