Ahad, 27 Mac 2011

First time beli baucer milkadeal!

First time beb aku beli baucer kat Milk a deal ni.Selalunya bila tengok iklan Milk a Deal, rasa macam teruja je nak beli baucer dia, lebih2 lagi kalau baucer2 makanan coz murah giler dan kebanyakkannya area2 KL je..Tapi tak pernah pulak aku klik BUY coz rasa macam was2 je nk beli online guna kredit kad selain dari guna paypal. Sekali bila aku tgk kat FB Milk a Deal, rupanya baucer tu boleh beli melalui online banking jugak..(sungguh ketinggalan betul aku ni)..So aku pon apa lagi cuba lah terai test beli baucer makanan kat Dish Deli Mont Kiara.Rasa2 mcm murah, dgn environment dia yg nampak kellass, dapat mkn, minum and desert for rm18 sajork..Murah tu beb!

Mont Kiara ni x jauh gak dari rumah aku, tu yg saje test beli baucer Dish Deli ni..

Aku beli 2 baucer and minus rm5 dari Milkadeal credit aku..This is my first time beli baucer tu..so agak2 jakun di situ..


Aku guna Maybank2u coz Maybank2u ni biasa aku guna untuk online shopping dan bayar bil2 tertunggak.


Total amount yg aku kena bayar RM31 sebab dah tolak 5 hengget dari kedit aku yg ada.


Okay, transaction successful!Tgk baki aku tggal 00.0001 je?:pandaGeli_17:

Dah settle semua, pastu pg lah cari baucer tu kat MY stuff then Print baucer tu bwk pg Dish Deli..Tak sabar ni nak tggu 1 April nak makan kat sana..weee:pandaGeli_27:


13 ulasan:

M a W a D D a H berkata...

kadang2 teruja gak tgk kat milk a deal nie...tapi tu lar..kat KL..tu yg tak beli tue...huhu

SyUhAdA berkata...

wah..bes kan bli baucer milkadeal tu?
syu pon bru 1st time bli aritu..dah g redeem pon..mmg bes..hehe

qellissa berkata...

@M a W a D D a H Tu lah Adah, teruja betual tgk deal2 dia..nasib baik I duduk Kl..=)

qellissa berkata...

@SyUhAdA U beli apa aritu? best nya da siap redeem pon..i ni je yg ketinggalan zaman..hahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

babe..nanti jangan lupa review taw..aku pun hari tue ingat nak beli jugak..sekali terlupa terus dah tamat tempoh..huhuhuhu..sadis...

sW33tdARLiNG berkata...

wahh bestnya...

Rama2Ungu berkata...

waah..ok sngt tu..kebanyakan milkadeal deal tu kat KL jek..jauh la nk pegi.heheh..kok ada area sini2 yg menarik nk jugak

qellissa berkata...

@PuRpLeLiCiOUs LoVeinsyaallah, nt i update review restoran tu ye..

qellissa berkata...

@sW33tdARLiNG best lah jugak coz dpt menda murah

qellissa berkata...

@Rama2Ungu Tulah byk milkadeal ni dekat area kl je kan..pindah kl lah rerama..hihihi

Nazsabrina Iman Zulfikar berkata...

bon apetit sista!

mummysyafie berkata...

alamak..naper plak saya tak tahu ni yer. masing² redeem ni kat blog.

larradanish berkata...

salam..kita dok usha la nak tengok payment guna maybank2u boleh tak?..alhamdullilah jumpa kat sini..tq !

Related Posts with Thumbnails