Rabu, 30 Mac 2011

Lancang betul tangan Minah ni menaip!

Sesiapa yang ada facebook mesti kenal Minah ni kan?
nama dia Jasmine slalu hepi lah konon nya..
Minah ni dgn lantang menghina Nabi Muhamad dan agama Islam di status2 dia kat facebook.
Sedih bila baca apa yg ditaip tu, senang2 agama islam dihina.
Aku doakan semoga Allah memberi petunjuk dan balasan kepada Minah ni..
haishh geram nya baca status dia..
rasa macam nak lempang muka dia laju2 kiri kanan..
cis dale betul minah ni..!
kurang ajar sbb mempersendakan Islam,
Ko boleh plak main2 kan ayat kun fa yakun!







Aku tak tau apa motif dia buat sampai 2 account fb semata2 nak menghina agama Islam.Semoga Allah beri petunjuk kepada dia..Amin.

28 ulasan:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

minah nieh kurang perhatian...
care die carik perhatian..
pas nieh kalau jumpa die nak pijak same2 x babe???

qellissa berkata...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫Minah ni duk indonesia, mana nak jumpa..lainlah klu dia dtg sini..sblm dia turun aiirport aku da suruh ko pijak2 kasi mam......

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

jom cuti indon tahun depan???
semate nak pijak die...
care x???

qellissa berkata...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫Kita pergi jakarta raya?hihihi..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

raya tahun depan???
cun gak...
nak x???

Nazsabrina Iman Zulfikar berkata...

gila perempuan ni. but tu bukan gambar dia..tu pic japanese adult video nyer pelakon tu..( hahaha kantoi i tau...sah sah miyabi i nieh)

qellissa berkata...

Ceroi: klu kita pg sana pun bukan dpt trace minah ni..da terang2 dia guna pic org lain..ciss
Abby: oh ye ke? No wonder one of her fb profile pic gambar naked..patutlah selamba je dia taip cenggitu sbb tak guna pic dia yg betul.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

aku alsan jew kate nak pijak die walau berniat...
xpe la..
yg penting bercuti...
lalalalala... ~

Tuan Penasihat berkata...

tanda dia tak beriman.
saja nak cari glamour n publisiti murahan.
berani dalam Fb jer tu. akai tarak.

MingMing berkata...

ape mslh pompuan neh???btw.. dh report sume wall post die..

syazwanie swift berkata...

Putus fius minah ni. grr.. :p:

A D I A berkata...

cam budak tak cukup umur je. patut la negara dia selalu ditimpa bencana. nauzubillah. mintak dijauhkan malapetaka dan orang mcm ni kat negara kita

zulkbo berkata...

SALAM..
Moga Allah buka hatinya
satu hari nanti..

POSH76 berkata...

berani sungguh tak takut dosa ker

NUNU EERA berkata...

ptut aritu die ni kne tsunami je.. huh..!

M a W a D D a H berkata...

bahaya ni org macam nie...huhu

Nazsabrina Iman Zulfikar berkata...

if im not mistaken the adult vid nyer pelakon nama dia rei shiarase...
tak femes sgt.
hahahha amek pun gambar org tk pemes..

Darkbatman berkata...

susah klau cmne.. menimbulkan kemarahn sume.. haihh..ape nk jd.

Shiela Latif berkata...

kun fa ya kun!!...kalau Allah S.W.T. berkehendak, tiada lagi yang mustahil...

caliph shuriken berkata...

dia saja cari pasal ar tu, huh...

latest en3: hayabusa di taman sakura

Wanita Timur ( Syifa Rosli ) berkata...

memang lancang mulut budak ni..
minta orang2 islam kat indon cari dak sampai jumpa..
pastu buat tindakan yg sewajarnya...

syakey berkata...

dh banyak jugak org buat entri pasal benda alah ni.

maybe dulu dia ni islam kot,pastu dh kluar dr islam.

tgk la akhirat nnti mcm mana....

aisya berkata...

org zaman skrg ni.. ade2 je kan.. huhu

ozzy berkata...

kenapa la Islam selalu jadi mangsa provokasi

shamfariz berkata...

Islam itu benar... Semoga minah tu dapat hidayah dari Allah SWT..
http://shamfariz.blogspot.com

Ayie berkata...

dia nak femes tuh.. Apa lagi, moh le kite hentam ramai2..

m!ra_mahara berkata...

rasanya minah ni bukan islam.... kt indon tu, cina, islam @ kristian susah sket nk beza... nk2 yg dok kt bandar2... klau dia islam mmg dia dh murtad la bukn munafik lg dh....

Blogger berkata...

Ever wanted to get free Instagram Likes?
Did you know you can get them ON AUTOPILOT AND TOTALLY FREE by registering on Add Me Fast?

Related Posts with Thumbnails