Ahad, 17 April 2011

Kereta Rosak!

Balik dari shopping kat Alamanda td, kereta Incek Ary boleh pulak buat hal. Dah lah tgh panas terik, temperature kereta naik, aircond tetiba panas. End up, we hv to pull over tepi jalan takut kallau trus bwk kang terbako pulak.Ngam-ngam kat tempat kitorg berenti tu ada jual air kelapa..so sementara tggu towing, baik layan minum air kelapa jap..Kasi badan dgn hati yg panas ni cool skit..
Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

17 ulasan:

アヌム ちゃん~~ berkata...

Salam.jalan2 singgah sini..nice blog :)
jom tengok sakura dekat blog saya^^
http://frommetoyou85.blogspot.com/

Nashays berkata...

haih pandai pulak cr port nak lepak tuh..tghari dpt air kelapa sejuk2 mmg bestttt

little cart00n berkata...

nk sikit air kelapa! :p

ch@ berkata...

inila yg dinamakan rezeki mari ni. hahaaa. tengah hot2 ada penyejuk hati.

ratusiput berkata...

em kalau dh psl kete ni...mmg serabut.air kelapa buat sejuk kejap je :)

z berkata...

sabaq na...dugaan.. ^_^

deeya berkata...

waaah ! air kelapa tu kalau diminum dari buah dia lagi fresh .. nyum2 ! dapnyer =)

qellissa berkata...

@アヌム ちゃん~~ Hi, thanks singgah..ok will come to ur blog..=)

qellissa berkata...

@Nashays Tulah kebetulan lak boleh berenti kat tempat jual air kelapa..sejuk sikit hati..

s h e e berkata...

sama mcm i aritula dear (kete getz tu)...tp naseb baik brenti kt tmpat org jual air kelapa...boleh tnggu sejuk smbil minum... :)

dearest berkata...

pehhhh sedap nau tengok air kelapa ni wehhh

Shiela Latif berkata...

okke la tuuu (gaya saida AF)...benti kat air kelape

MrS. SoPhiE's ♥ ya berkata...

die swuh tukar incek persona tu ke incek superb MPV Grand Livina... waaaaaa... kelesss kak...

NUNU EERA berkata...

sib baik ade air klpa.. klu x temperature tuan pny kete pun leh naik..

Fatma Diyana MB. berkata...

wee. jalan kat sini. ^^
air kelapa. sedapnyaaa :D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

aku yg panas mcm mane nak sejuk kan???

ASaDa RyutaRo berkata...

nikmat beno kalau minum air kelapa ais time tengah panas terik.. kat egypt ni, takde nak jumpa air kelapa muda.. tengah panas gilos skrg.

Related Posts with Thumbnails