Selasa, 25 Januari 2011

Confessions af a shoppaholic queen....

SHOPAHOLIC Pictures, Images and Photos

Dalam keadaan poket yang nyawa2 ikan gara2 duit gaji yang tak masuk2 lagi. Aku masih tidak dapat menahan NAFSU SERAKAH ku untuk berkata TIDAK kepada SHOPPING..muehehehe..Abis punah ranah azam aku untuk tahun baru, konon2 nak berazam supaya tidak membazir dan bershopping mengikut nafsu..tp apakan daya aku tak mampu menepis godaan itu..ecehhh..Yelah manakan tidak sana sini shopping complex buat sales sempena raya cina.Godaan sungguh..Sampai2 je Midvalley, wow!mata aku tak kelip2 pandang sales sajork kat mana2 butik Guess, esprit, MJ, jusco semua nya lah...Macam mana lah nk tahan godaan tu.Tak cukup midvalley, pegi Pavillion pon sama, sales sana sini..mencabar iman betul!klu duduk rumah pon mencabar jugak, sibuk mata melilau tgk blogshop2 sambil hati meronta2 nak membeli!akhirnya, inilah hasil rembatan aku kat Pavillion dan Blogshop, u see, pg mall pon abis duit, tak pegi mall duduk rumah sesaja pon abis duit..camno tu?


Bracelet Guess ni aku beli kat Suki Cun tak? Better korang ckp cun, klu tak aku nangess nanti....huhhhh

Yang ni aku rembat masa pegi Pavillion, ade less 20% ko sandal Guess ni..Sebenarnya takde niat pun nak beli sandal ni ntah cemana ntah leh terbeli. Incik Ary dah bg permision aku pon rembat jelah sebelum dia tukar pikiran...hahaha

welcoming my new bag for this New year.."Coach Hailey Leather", yang ni aku beli kat blogshop PV, so far aku suka beli kat PV ni coz murah and reliable..Cuma sekarang ni Blogshop dia dah makin popular, klu lambat masuk je gerenti sold out mcm goreng pisang panas pulak.

P/S: sekarang branded handbag da xde TAX weh...best..best...member aku pg butik Coach, SA kat situ tros ckp TAX da xde ye...berita gembira tu beb!

11 ulasan:

black_mel berkata...

wahh...ini yang orang cakap shoping tu terapi minda..hehe..

Shiela Latif berkata...

semua yang di atas tue best beb...cantik!..habislah azam baru nak berjimat yek?...hihiiii

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

mane untuk aku????

qellissa berkata...

@black_mel shopping tu mmg terapi minda, dan terapi poket jua.. :b:

qellissa berkata...

@Shiela Latif yup punah sudah azam berjimat cermat..dushhh

qellissa berkata...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ ko pun nak ker? nanti aku beli yek.. :t:

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

wah
byk nyer brng
nk 1 ley?
hehehe

qellissa berkata...

@Halia Kentang @ Annpaan Nak satu je ke pana? akak up sikit lah bg 2.... :c:

Sunako Nakahara berkata...

Sis, I am Not sure bout the Guess bracelet..but the coach bag is to die for..hehehe cheers!

qellissa berkata...

@Sunako Nakahara Thanks Sunako, the guess bracelet only cost me rm65, so x kisahlah klu ader org tgk x cun..hihihi..But coach is to die for...?yesss... :i:

A D I A berkata...

wah wah wah rembatan awal untuk tahun 2011 ye. lawa handbag! lawa sandal n braclet! i tak pnah ada kasut/sandal guess lagi. harus nak terjah gak ni.

nanti i publish rembatan i pulak ye kalau rajin.

Related Posts with Thumbnails