Rabu, 26 Januari 2011

My febret Water..


Nilah my febret water.
ecehhh water ke?
DRINK lah sengal....bukan water..igt water colour ke apa?
Yang kecik tu Incik Ary punyer, yg besar tu aku punyer...
Besar tak? Mau terkencing kalau minum air besar gitu..
Ekceli, yg besar tu aku kongsi ngan Incik Ary.
Yg kecik tu member aku punyer...Dia kongsi sesorang dia..
Best Longan kat cni coz buah dia banyak gilos..rega pon boleh tahan murah lah..yg size medium tu 3 hengget, yg size large tu 5 ke 6 hengget ntah..Tak baper igt coz bukan aku yg bayar..hahaha..
Kat mana Kedai ni????
rahsia beb..nanti aku bg tau kat next entry ye...


20 ulasan:

Shiela Latif berkata...

larrr...DRINK ker babe? ingatkan water tue dah betul dah...hahaha..kalau i broken2 jer bolehlahhh...

mesti sedap nie?...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

bile nak bawak aku???
janji nak bawak...

qellissa berkata...

@Shiela Latif water pon boleh kot..water kan makna nya air...hahaha..ntah pape lah i merepek... :l:

qellissa berkata...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ Jom ar beb, ko dtg cni aku bwk..amacam?

M a W a D D a H berkata...

wahh..banyak giler longan...mesti best giler2 air tue...

ok2...adah tunggu next entry...hehe

qellissa berkata...

@M a W a D D a H memang byk giler longan dia...rasa pon sedap..pandai bangla tu bancuh..hihihi

cik-terompah berkata...

ok.. haus dah..

eja berkata...

sedapnye..pasni nk order air tu la..

lina berkata...

byk giler isi dia..mmg pemurah tukang bancuh air tu...=)

ain revival berkata...

banyak gler isi dy..
i minum kat sunway ari tu da la mahal..
buah xde pn..

qellissa berkata...

@lina
Tu lah kan lina, byk kannnnn? mmg pemurah..sbb tu klu air longan suka minum kat tmpt dia.. :m:

qellissa berkata...

@cik-terompah dah haus? cepat g minum...=)

qellissa berkata...

@eja klu order tempat lain longan dia x byk mcm kat tempat yg i pg tu tau..

qellissa berkata...

@ain revival owh, sunway mmg mahal..lg satu mana2 kedai biasanya bg longan dia mmg ciput...dah tu mahal lak tu ikut rate harge juice buah.. :q:

sarah mohamad berkata...

bagitau la cepat2 . nanti i pun nak pergi try jugak . hihi

qellissa berkata...

@sarah mohamad syyhhhh rahsia..tggu tau..hahaha

.::WaNiE::. berkata...

boleh pulakkk ko nak rahsia2 yeh

cis

qellissa berkata...

@.::WaNiE::. hhahaha..surprise gitu...

Sunako Nakahara berkata...

Very refreshing indeed...bottoms up..cheers!

qellissa berkata...

@Sunako Nakahara Cheers babe!

Related Posts with Thumbnails