Khamis, 6 Januari 2011

Happy Belated birthday Kyra

Lamanya jari jemari aku yang runcing ni( runcing ke?)tak menaip kat sini. Before dat, aku nak wish Happy new year to all my frens out there.So whats your new year resolutions?(chewah speaking plak, macam terrer english plak nak speaking speakong segala..)Ekceli mcm2 citer sebenarnya aku nak post tp atas faktor2 preebody peribadi yg tak dpt aku elakkan, so i hv to undur menyepikan diri buat sementara waktu..Mesti ramai yang tertanya2kan kemana menghilangnya diri ku ini..well, rasanya i dun need an explainantion for that coz reality hurts...*nangesssss*.... Shiela n Ceroi, u berdua je yg tahu..so keep it as a secret between us ye..~wink~. Ok enuff of drama queen segala ni, bck to our topic. I wanna wish happy belated birthday to Kyra cayunk! sebenarnya entry ni basi punya entry.yelah besday dak kecik tu bulan 11, aku baru terhegeh nak post bulan 1. Takpe lah ingatan tu penting..ye tak?
Happy Birthday, Princess! Pictures, Images and Photos
Picture credits to incik google


Kek ni kitorg beli kat secret recipe kat Perling mall JB, dekat jer ngan umah parents aku. Sedap giler kek nitau. Nasib baik dgn aku2 x giler sebab mkn kek yg sedap giler ni..berapa byk giler daaa.....

Walaupon kek diatas ni sedap giler, tp sayang seribu kali sayang..si Kyra tak suka makan kek mahal2 ni. She is very down to earth punya budak..dia suka mkn kapkek yg murah2 sajork.Baguskan dia, x demand cam aku..Dats y aku belikan dia Cupcake kat Season's. Tp aku heran, knp kat JB je yg ader kedai kek Season's. Kat KL aku lum jumpa lg kedai kek season's ni..kek kat season's ni murah n sedap tau..berbaloi2 lah klu membeli..Comel jek cupcake ni, sebenarnya aku rasa cupcake ni lagi sedap dr "cupcakes chic".Cupcakes chic tu manis sgt, tak bleh aku nak mkn manis2 ni, kang kencing manis naya jek..

Kyra and MIA ( My Incik Ary..hahaha..)bleh tak nak tiru ala2 cik Elia gitu.. Tak agak2 nak tiru blog org popular kannnn..Tp pada aku cam senang plak letak nama MIA dr taip panjang2 nama Incik Ary..kan kan kan?
Ermmmm, please dun ask me why Kyra posing like tat ye..coz i dun know the answer..=)
setiap kali amik gambar mesti nak buat mulut cenggitu..haishhh..

Sape nak kek angkat tangan!jgn angkat kaki ye..
(tangan sape yg gebu dan montok tu?)

Pasangan yang nampak bahagia ni ialah my mami n my dedi..(cam omputih plak panggil mami dedi) Org lain yg besday, org lain plak yg main suap2 kek.takpelah kasi chance depa nak mesra-mesra..even dah tua kena mesra2 tau baru lah teguh ikatan perkahwinan tu..ewahhhhh..

p/s: Adia panjang tak entry i kali ni? u mintak entry panjang2 kan..ni i bg panjang sikit..klu x baca siap u..i cubit2 haffiya..(motip???tetiba nak cubit anak org plak..)

19 ulasan:

Nashays berkata...

Salam Qell..tu laa lenkali jgn senyap lama sgt...rindu deyh :)

A D I A berkata...

ngeee terubat rindu i kat kyra... motiff?? happy birthday ye kyra, bila besar paw auntie qell ni kaw2 skit sbb dia kaya hehehe.

mana u hilang babe? nak tau gak walaupun ah terang2 ckp peribodi kan. i bzbodi i nak taww laaa.

qellissa berkata...

@Nashays rindu? rindu kamu jugak deyhhh...

qellissa berkata...

@A D I A ermm suruh kyra poww i? adesss..auntie dia kayap lah bukan kaya..hahaha
ermmm ooo u nak tau ea? see u in facebook tau...hihihi..

Sunako Nakahara berkata...

Happy Birthday Dear Kyra....Semoga jadi anak yang soleh...

M a W a D D a H berkata...

hepi besday gak kyra...berselera la tengok kek tue...

p/s: header lawa la qellissa...suka..suka...:)

qellissa berkata...

@Sunako Nakahara thanks for ur wish sunako..aminnn...

qellissa berkata...

@M a W a D D a H kek itu mmg sgt menyelerakan..hihihi..Header lawa? tenkiu2..header tu kak shiela kita yg buatkan..=)

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

hupy belated bufday for her..
akak, lme btol akak mnyepi.
tertgu2x gak entry dr akak ni
ehhehe

qellissa berkata...

@Halia Kentang @ Annpaan Pana, a'ah saje je menyepi kasi org rindu..muehehehe..(ayat perasan)..sebenarnya xde idea nk hapdet blog...

Shiela Latif berkata...

happy belated beday kyra..apa auntie awak nie lambat sangat hupdate larr...ramai org rindu tau...ekeke

ok2...i simpan rehsia u k...=))

qellissa berkata...

@Shiela Latif kyra tanya hadiah dia babe..hihihi...eeee suker lah kat komen i tu ade bibir kiss2..cun ar..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

MIA???
bukan OIA???
Our Incik Ary...
hahahaha....

qellissa berkata...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ ermmm OIA? sesuka lu je kan nak OIA ngan aku punya MIA...X bleh!!!!x rela berbagi suami...hak hak hak

.::WaNiE::. berkata...

ah dan dan jari runcing kan

dan dan MIA

ahahahaha

belasah jelah.

kek ape tu wehh !!

Happy Belated birthday kyra

Hanis Azla berkata...

happy birthday kyra.. bagusnya takmo kek mahal2 yer.. MIA juga yer.. he..he.. dah kebetulan sama panggil ajelah cam gitu ek.. apa ada hal kan..

qellissa berkata...

@.::WaNiE::. hahaha, numpang populariti wehhh... kyra ckp thanks for ur wish..hadiah xde ke?

qellissa berkata...

@Hanis Azla Thanks Azla...MIA pon MIA lah..janji bukan org yg sama..hihihi

ch@ berkata...

eh? takde gambar u punnn? selalu u paling suka interframe. bgsnya mkn cupcake aja, meh kek tu bagi kita.

Related Posts with Thumbnails