Khamis, 27 Januari 2011

Confession of a shoppaholic Queen Part 2

Sambungan dari citer kat sini, wallet ni antara yang aku baru dpt hasil rembatan kat blogshop..Masa update hari tu, wallet ni x sampai lagi so x sempat nak upload..


Cun tak menda kaler merah ni? Aku mmg berniat nak tukar wallet yang nie, coz nak cari wallet yg kecik2 jer. Pastu tgk kat blog HAVE IT IN YOUR STYLE, usha2 blog tu tengok ada plak wallet yang aku berkenan.Aku apalagi tros email seller tu nak cop, tapi masa tu seller tu ckp da ada org reserved.(hampa aku masa tu, sedih sebab lambat..ecehh)
then, one day tu aku check2 email,
seller tu lak email aku tanya aku still interested x nak beli wallet tu,
coz buyer yg reserved tu senyap dan sunyi je.
then i said "yup i want!i want! sambil terkinja2
Akhirnya aku dapat beli wallet tu dengan rega 310 hengget..Masa pegi Butik Coach aritu tgk wallet leather dia rega 895..mahal dowh..Tak mampu I!

Tempat letak siling nipis jer.Tak bleh letak syiling dlm ni kang abis wallet tu rosak.huhuhu


Nama Wallet ni Coach turnlock embossed 43585..uishh panjang tul namanya..compartment dlm dia ok lah tak banyak mcm wallet lama aku tu, tp so far aku sgt puas hati. So bg korang2 yg suka bershopping online boleh lah try Blogshop tu coz so far aku tgk brg2 dia mmg murah dr blog lain. And dijamin 100% authentic gitu..Seller dia pun ok, peramah and mesra alam.Try lah..adios!

p/s: Tggu entry "confession of a shoppaholic queen part 3" pulak ye!

19 ulasan:

cha berkata...

bestnya wallet baru. i skrg tak bole shopping2 sgt nk kawen kn :p

qellissa berkata...

@cha Takpe lepas kawen nanti u shopping ye..mesti dpt byk hantaran ni..=)

h4ni3 berkata...

kalau rezeki tak kemana kan
hehehe

qellissa berkata...

@h4ni3 kalau rezeki tak kemana..betul tu hanie. :e:

Yelena Anastasia Romanov berkata...

Huhuhu ori 850? heheh cam beli blekberi je kan. But I like the red wallet. Manyak Ong ooo...hehehhe... love it!

Shiela Latif berkata...

wauuu!! pop uP!!...memang cun babe!!

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

ape ko beli buat aku???

qellissa berkata...

@Yelena Anastasia Romanov yang ni pun ori beli dr US, cuma yg jual kat butik malaysia tu yg mahal 895..berbali kan dpt benda yg sama dgn harga murah?hiihihi

qellissa berkata...

@Shiela Latif hihihi..cun ea? wallet u pon cun gaks..hahaha

qellissa berkata...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ mcm2 aku beli utk ko..dtg ar cni beb...

Yelena Anastasia Romanov berkata...

wah...berbaloi...sangat berbaloi. hehehhee

M a W a D D a H berkata...

fuyyoo....cantik...merah gitu..

bunga berkata...

suke suke..merah 2 mak ngah..hee..

Rbecca Enterprise berkata...

Nice...nice....I like...

A D I A berkata...

wah wah wah ada wallet baru! i suka design yg ni gak, tapi i prefr yg long wallet tu. eh ada ke long wallet unt design ni? tak pasan pulak.

qellissa berkata...

@Yelena Anastasia Romanov BERBALOI2...hihihi

qellissa berkata...

@M a W a D D a H cun kan Adah? i loike red..

qellissa berkata...

@bunga merah mak long lah pulak..=)

qellissa berkata...

@A D I A Ade babe yg cenggini tp jenis long wallet.cun tau..sambar ar satu..hihihi

Related Posts with Thumbnails