Isnin, 7 Februari 2011

Foot Reflexology best!

Last 2 weeks, me and incek Ary pegi meronggeng kat bukit bintang semata-mata nak
urut batin eh silap, urut kaki. u oll kan tau kat tepi2 jln bukit bintang tu bukan main byk servis urut2 refleksologi segala ni so Incek Ary ni ajak ler aku pegi refleksology katanya kaki dia ni dah lama tak diurut manja ecehhh. Aku pon layankan jelah, dah dia ajak aku ikut..buatnya dia pergi sendiri ntah urutan apa ntah yg depa dok promote kat laki aku, then laki aku pon layan je lagi bahaya...Tu pon, aku siap cari lelaki yg boleh urut incek Ary, tak rela i kalau pompuan urut laki i..so kitorg jumpa lah kedai ni, nama kedai ni 'happy feet', kat bwh kedai reflexsology kat atas Hotel ntah baper bintang ntah.Reason kitorg pilih kedai ni coz nampak cam cozy sikit berbanding yg lain.Takdelah havoc sgt, org pun tak ramai dan yang penting depa ni peramah siap boleh tlg amikkan gambar lagi..

Happy je muka Incek Ary masa ni siap 'peace' lagi.(klu pompuan yg urut tu mesti dia lagi happy kannnnnn)


kitorang ambil masa satu jam buat refleksologi ni, rega dia satu jam rm50, ok lah tu kot coz aku tgk rate dia mana2 sama je.

Masa ni, tukang urut tu tengah 'cucuk' laki aku suruh wat urut badan plak, setengah jam rm40, pandai depa buat marketing, time syok2 dibelai time tu depa pujuk suruh buat urutan badan lak, laki aku pon on jelah. so masa kitorg kat dlm tu jd satu jam setengah.syok gile dibelai rasa heaven je!

Nilah amoi yg urut aku, dia ni sabahan.Kacukan melayu ngan cina.Cun tak?hihihi..dia urut best, bila aku jerit2 je dia terus urut slow2. siap mintak maaf lagi, then dia layan aku berbual, walaupon hakikatnya aku lagi rela tido tp sbb dia ni peramah so layan jelah.

Ni gambar last masa urut kaki, yg urutan badan tu tak boleh upload sebab masa tu Incek Ary seksi, dia tak bagi aku upload gambar tu..hihihi

Eh, Sape sebelah Incek Ary tu? apsal nampak cam gemok je?Gemok kan aku sekarang?hahaha..hati senang kot.So total damage for our reflexology session tu ialah rm190, and feel so light lepas urut tu..rasa macam malas je nk drive balik pee jay mlm tu.

13 ulasan:

POSH76 berkata...

terasa nak dibelai laaa......

Nazsabrina Iman Zulfikar berkata...

Wah..memang superb....

~ Lady ell ~ berkata...

dibelai2 manja u...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

cis...
xajak aku....

oya berkata...

sonoknya...kt ne ni

qellissa berkata...

@POSH76 pegi lah beb, syok...=)

qellissa berkata...

@Nazsabrina Iman Zulfikar yup superb.try lah.

qellissa berkata...

@~ Lady ell ~ hihihi..manja lah jugak belaian tu..tp sakit gak woo..

qellissa berkata...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ dah ajak, ko yang x nak ikut..hahaha

qellissa berkata...

@oya kat bukit bintang babe..=)

A D I A berkata...

rajin en ary ye, husband i jgn harap nak ikut i mende gini. takut sakit katanya. i tak tahan ler di refleksologi ni, sakit. urut badan manja2 i suka la hehe.

Shiela Latif berkata...

i ada laluu jer kat bukit bintang nie babe...nampak kedai tue...ekekeke

seronoknyer di belai manja...teringin..ekeke

ch@ berkata...

ooo takde driver tlg p hntr blk eh, ngeee, dh mls nk drive. hahaaa.

Related Posts with Thumbnails