Isnin, 7 Jun 2010

Tag fuhh?? atau Tag heuer??



Ekceli tag ni aku x hengat saper yg tag.:girl_10:

Tp i managed to get back soklan2 cepu cemasnya kat blog Saby..hahaha..

Sorry kepada pengetag itew, coz lambat jwb

Mggu ni aku cuba jwb tag2 n award2 yg korang bg ea...

PEACE!!!:girl_9:

1. Snap the picture both inner and outer of the wallet.
2. Introduce your wallet brand, price, where you buy
3. Take out whatever inside your wallet (at least 5 pictures)
4. Snap a picture of you with your wallet.
5. Tag 5 person.


1. Snap the picture both inner and outer of the wallet.


2. Introduce your wallet brand, price, where you buy.

My wallet tu brand nye Braun Buffel, rega 3** beli kat jusco Midvalley 2 years back but still in good condition hihihi.

3. Take out whatever inside your wallet (at least 5 pictures)

amik 2 pic jelah ye.. Ader, driving licence, i/c, Jcard, Gulatis card, MJ Card, proton Card, Real Reward card, Voir card, Celebrity fitness membership card, n braun buffel card

Yang ni plak Public bank CreditCard, Eon bank CC,RHB CC, Public bank ATM kad, Maybank ATM kad And CIMB ATM kad..semuanya takde duit dlm ATM kad itew..hahaha kad je melambak, duit takdok ye..


4. Snap a picture of you with your wallet.

Cumel x haku?..lalala


5. Tag 5 person.


aku nak tag lelebih boleh?boleh kan?kan?kan?

1.Posh79

2.Adia

3.Shiela

4.purplelicious

5.Sasha

6.naddy

7.Azie

8.iman's umi

9.TTT

10.wanie

Dan sesiapa yg sudi nak buat tag ini dipersilakan

p/s: Amik soklan nye kat blog saby ea..coz blog I ni x mesra rakyat..lalalala

27 ulasan:

POSH76 berkata...

wah wa suka ur brand wallet ni ni....alahai kan dah terkene..amik kau...huhuhu

nanti I buat yer thanks dear hehe

Psst: bess apa gado2 manja tu hehe

qellissa berkata...

posh: buat tau tag ni beb...i pon suker brand ni.tahan lama leather dia..
gado2 manja besh klu sekali sekala..klu da selalu tu dah x gado manja lg da..hahaha

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

alamak nama i no 4 la..ingatkan lepas dari no 5...klu lepas dari no 5..memang i ikut syarat tag tue jerk..hehhehehehe....

zulkbo berkata...

salam ziarah
di pagi Isnin
moga kita semua
selalu sihat dan ceria
جزاك اللهُ خيراً‎

suka kumpul kad rupanya
he he..

qellissa berkata...

purplelicious: hahaha, no skip2 ea..no 4 ke, no 8 ke, no 10 ke semua kena buat..hokay..lalala

qellissa berkata...

zulkbo: salam abg zul, ekceli x suka pon kumpul kad..kad2 yg ader tu kad2 membership gym ngan shopping jew..hihihi..

.::WaNiE::. berkata...

ingatkan nama wani dah takdek dah

ado ghupenye

muahahha

qellissa berkata...

wanie: kadang2 ader, kadang takder..hahaha

Amni berkata...

Cantik la blog niee...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

wanie...
wat tag tue...
hahaha...
;)

A D I A berkata...

i ada handbag buffel ni tapi tak pakai dah sebab sesuai unt gi krja je. wahhh abis semua bank u borong bukak akaun ye hehehe.

nanti i buat ye yang. tag ni senang not so bad la heheh.

qellissa berkata...

Amni: thanks dear.

Meniti senja: suker ea ko, name ko xde...huhuhu

qellissa berkata...

Adia: I x minat hanbeg buffel ni babe, coz more to office work..tp wallet dia i suker..3 bank je yg i bukak acc, maybank my gaji, cimb my saving, public utk autodebit umah n keta...hihihi..buat tau yang..i suker...=)

ASaDa RyutaRo berkata...

wah! macam2 jenis tag dah ade skrg ni. adeh!

qellissa berkata...

asada: tulah pasal..mcm2 tag..nasib baik smart tag tak masuk sekali..hahaha

Shiela Latif berkata...

kenapa nie....bagaimana...mengapa...????? lagi kena tag, baru jer settle tag dia...takper2...nanti dia...

SyidaMislan berkata...

meriahnye wallet tu...byk kad bank di seluruh malaysia...hehe

qellissa berkata...

shiela: i mcm x boleh klu tak letak namamu babe..coz namamu mekar subur dihati..chewah

qellissa berkata...

syida:syida syg, kad bank je byk...tp duit dlm bank takdok tau..syhhh..rahsia ni jgn bgtau org lain tau..muahahaha

Alia berkata...

salam ziarah...
klik dg broadband..huhu

qellissa berkata...

Alia: erk thanks for the klik..x leh masuk cbox ea..=)

Shiela Latif berkata...

owh...blushing lak...namaku subor dihatimu....namamu jua...kita saling ngeTAG mengeTAG yer...huhuhu

n.a.n.a berkata...

fulamak. byknye kad

FyZa berkata...

pergh bnyknya khazanah dlm wallet 2..huhu

IMAN'S UMI berkata...

Aduh sakitnya terkena tag (bygkn tag mcm paku picit...kekeke)...glemer gak nama kita kt blog ni, kena tag juga ye...mmm bila nk buat ni ek? Kena amik gmbr lagi tu...isk3...

afayufu berkata...

got cyber shot n toy story 3 for qellissa.. ;)

Shiela Latif berkata...

babe...meh gi blog...dah siap tag yang nie k :)

Related Posts with Thumbnails