Rabu, 14 Julai 2010

DESPICABLE YOU!!!!

Korang tgk lah conversation aku ngan sorang Mamat Giler kat Skype...sian dia kan? x dpt perhatian seorg isteri agaknya.Rentetan dr cerita di sini..hei kamu!!!!ni aku nak ckp:
  • Even my hubby tu botak ke x ensem ke, i'm lucky coz he never said bad thing to other people, x penah mencarut, x pernah maki2 dgn perkataan x senonoh..hmm wondering how u didik anak u dgn perangai u mcm tu.
  • Aku ckp isteri ko x lawa, tu pandangan aku..suker ati aku lah nak ckp ape..mcm ko ckp ko lg hensem dr laki aku yg botak tu..so yg ko emosi sgt kenapa? klu dah bini ko tu lawa pada pandangan mata ko..x payah lah sibuk2 nak panggil aku sayang..panggil lah bini ko tu sorang syg..
  • klu aku ckp anak ko x comel, so what?ko provoke aku boleh? bila aku ckp anak ko x comel..ko marah kata muka aku ngan hubby ngan anak aku mcm muka babi n anjing..alhamdulliah..atleast aku cuma ckp anak ko x comel..tp ko yg lelebih ckp muka kitorg mcm babi anjing segala...sian kan...nak provoke aku, bila org provoke balik marah bukan main..
  • Ko sumpah supaya anak aku nanti cacat ye, syukur sgt..Semoga apa yg ko kata balik kat anak2 ko..amin..
  • Nak bomoh kan aku??aku percaya pd qada' dan qadar Allah swt, klu ko nk bomohkan aku sampai mati sebab benda bodoh mcm ni, itu urusan kko ngan Allah..sbb ko yg tetiba panggil aku anjing, ckp butuh n puki ( aku pon x pernah dgr parents n my hubby ckp ayat tu..nauzubillah)
  • klu aku x lawa pon, muka aku cam babi pon apasal ko add aku?skype aku tu private..x taulah saper yg accept ko kan..setau aku aku x penah accept org aku x kenal..dan aku x penah buat announcement yg muka aku ni lawa...huhuhu
  • klu rasa x boleh terima kutukan, jgn kutuk org at first place..bila aku kutuk ko tau pulak ko marah..
  • klu blog aku blog bodoh, apasal ko baca? suker ati akulah nak buat blog ni blog bodoh ke..blog pandai ke..janji aku x menyusah kan hidup org..dan blog aku x penah kutuk2 org. klu rasa BODOH x payah baca..and sila blah!!!!

5z75: syg ---- geli ketiak aku org panggil syg

5z75: dahmakan ?

qellissa_bb: x yah lah panggil syg.--- mmg aku x suka

qellissa_bb: x suka

5z75: syg

5z75: makan dah ?

qellissa_bb: x yah lah panggil syg.

5z75: ala nak ler

5z75: i dah syg kat u ---- motif??? nak bersyg2 ngan bini org..

5z75: per slaahnya

qellissa_bb: isshhh

qellissa_bb: selisih

qellissa_bb: i da ada husband lah

qellissa_bb: yg syg kat i

qellissa_bb: cukup sorang je yg syg

qellissa_bb: x suka ramai2

5z75: ala i pun ada wife

5z75: tapi kat sini kita bujang ler --thanks God i dun hv hubby like tis..

5z75: cuba ler sekali sekala

5z75: best nya

5z75: rasa len

qellissa_bb: sorry

qellissa_bb: my hubby is more handsome than u..hahahaha


5z75: handsome tu citer no18


5z75: handsome i masa muda dulu


5z75: awek jemput i kat umah
--ape kes nak citer awek ajak dtg umah?

5z75: i tak penah jemput awek
-- nak buat maksiat ke?

qellissa_bb: nope thats the most priority for me


qellissa_bb: itu aweks yg xde pegangan


qellissa_bb: sian kan wife u


qellissa_bb: dpt hubbby cam u


qellissa_bb: pity her

5z75: cam tu i lagi ensem dari hb u ler

5z75: hb u dah botak dah-- even botak and x hensem, he is more better than u in many ways...

5z75: ehheheheh

5z75: syg---- siyes aku GELI!!

5z75: syg

5z75: syg

qellissa_bb: eeeiii perasan

qellissa_bb: my hubby more handsome than u

qellissa_bb: botak boleh adjust

qellissa_bb: tp klu rupa tu da x hensem mmg x boleh adjust

5z75: hahahah

5z75: i ensem-- aku tgk kat skype xdelah hensem pon..perasan..

5z75: takyah adjust2

qellissa_bb: u ni gatal ngan bini org

qellissa_bb: mesti bini u muka cam hampeh kan-ayat saje nak provoke

qellissa_bb: sebab tu u cari pompuan lain


5z75: gatal kat sini jer ekkk


5z75: cantik
-- pada mata u cantik ok ler...pd mata i biasa2 je..

5z75: cam azlina ridzuan
-- x bleh blah aku baca...kuikuikui

qellissa_bb: tunjuk lah klu cantik


5z75: hhuuhhuhu


5z75: mana leh


qellissa_bb: i tau muka wife u mesti x cantik


qellissa_bb: sebab tu x berani tunjuk


qellissa_bb: n u gatal


qellissa_bb: hahaha


qellissa_bb: tgk anak2 u pon x comel
-- i said anak u x comel!!!

qellissa_bb: u start dulu
-- i didn't said anak u mcm muka babi ye..

qellissa_bb: i x suka nak gaduh
-- u started it first..

qellissa_bb: i x suka org perasan bagus


qellissa_bb: i x suka org panggil i syg


qellissa_bb: PAHAM!

pastu dia tunjuk lah kat avatar muka bini dia....huhuhu

5z75: cantik tak

5z75: huhuhhuhu


qellissa_bb: mcm hampeh jr
-- saje nak provoke

5z75: tak bek hina org
-- ko hina org boleh?

qellissa_bb: gemuk
-- kenyataan aper..

qellissa_bb: muka tembam


5z75: lagi pun


5z75: i kacau u kat sini jer
--- aku pon kacau ko kat cni...

qellissa_bb: gigi kedepan
--- ayat aku nk provoke mamat tu..

qellissa_bb: wakakaka


qellissa_bb: u pon hina laki i!!!!!!!!!!!


5z75: laki u botak


5z75: cam kambin g
--- kambing comel aper...sedap daging dia..

qellissa_bb: klu xnak org hina bini u yg tak cun tu


5z75: sama ler u cam anjing gemuk
---korang tgk aku kata sikit je..dia melenting siap sama kan muka aku ngan anjing..samer ke????

5z75: anakk pun tak comel
---------aku cuma kata anak ko x comel..

5z75: cam babi
--- tp ko yg start kata anak aku mcm babi...ish..ish..ish

5z75: teruk
--- dosa siot...sampai mati pon aku x maafkan..

5z75: buruk
-- klu buruk pon bukan aku suh ko tatap muka aku hari2

5z75: per ler nak jadi


5z75: cam haram jadah
-- ape yg haram? aku x penah nak ajak ko tido.

5z75: hahahahha


5z75: hahahahha


5z75: ahhahahaha


5z75: hahahhahahahaha


5z75: cam babi--- kesian kan..x boleh kena provoke sikit.asik babi yg kena

5z75: kalau cantik tak per
-- aku x ckp aku cantik..xde satu ayat pon yg aku kata aku cantik...

5z75: jgn peransan ler
-- ko yg terhegeh2 ngan aku..

5z75: dok perasan
-- perasan tang mana? dlm blog pon xde ayat kata aku cantik...

5z75: angkat bakul sendiri
-- ko yg kata ko lg ensem dr laki aku adalah..PERASAN...

5z75: ahahhahahahhaha
-- ko yg angkat bakull..ish2 x malu..

5z75: u hina i tak per


5z75: jgn anak2 i
------------ Aku ckp anak dia x comel...tu bukan hina..tu ayat kutukanlah..

5z75: i sumpah anak u kang
--dia hina anak aku cam babi.aper kes?

5z75: kat bumi selangor nie
--- peh kerabat ape ko ni? apasal aku x kenal...bleh sumpah...hihihi

5z75: baru tau


qellissa_bb: dasar celaka
--- ayat aku hangin satu badan...

qellissa_bb: suka2 nak ckp muka aku babi


qellissa_bb: muka sendiri cam babi x sedar diri
-- yup tats rite!!

5z75: (finger)


5z75: fuck u babe
-----fuck tu aper? x penah plak dgr parents or hubby ckp ayat tu..

qellissa_bb: muka bini cam anjing tersepit x sedar
-- haruslah aku bls..

5z75: (mooning)
-- konnon2 tunjuk montot kat aku..perangai cam bebudak padahal lg tua dr aku.

5z75: kalau u cantik sangat-erk ader ke aku kata aku cantek?

5z75: tak der nye gemuk cam babi--- sian kan babi asik kena kutuk je..
pastu korang tgk ader ke badan aku cam babi? tlg jawab kwn2....

qellissa_bb: cermin diri tu dulu!!!


qellissa_bb: aku pon boleh trace ip ko


5z75: kalau hb u ensem sgt
-- memang hensem..bg aku dia hensem..da laki aku haruslah aku puji..

5z75: tak der dapat org malang cam u
-Malang??tang mana malang tu?

5z75: hahhahahaha


5z75: u mulakna


5z75: (finger)
-- korang tau kan simbol finger tu camne..

5z75: nah!


qellissa_bb: i xde anak lah


qellissa_bb: atleast i tau anak i x muka cam babi kat atas tu
---opsss!

qellissa_bb: buruk giler
-
-- da dia kutuk anak aku, xsalah aku kutuk dia balik...wakakaka

qellissa_bb: aku x add ko


qellissa_bb: ko yg hegeh add aku!!!


qellissa_bb: x malu


qellissa_bb: laki bini x malu


qellissa_bb: nak jual fund trust ngan aku lah tu


qellissa_bb: ke nak jual diri bini ko??
-- sabar aku ada batas!!!

qellissa_bb: sorry lah beb muka cam bini ko x laku!!!
-- puas hati aku!!!

qellissa_bb: :D


5z75: heheh e


5z75: lepas geram kat avatar


5z75: hahahha a


5z75: bodoh nye pompuan
-- BODOH ke aku ni??ke ko yg bodoh?

5z75: bukan semua org leh baca


5z75: bongok


5z75: ko ingat skit


5z75: blog ko penuh gambor ko ngan laki ko
-- penoh ke gambor aku??

5z75: aku paste gambar ko bomoh kan baru ko tau
- syirik lol!!!

5z75: mampus ko laki bini
- ajal maut di tangan tuhan...

5z75: ko yang cari pasal
--aku yg cari pasal? bukan ko yg provoke aku?

5z75: siap ler gambar ko aku edarkan


5z75: bodoh nyer betina
-- betina mana tu yg bodoh???

qellissa_bb: thanks


qellissa_bb: u ugut bunuh


qellissa_bb: juz wait and see


5z75: (chuckle)


5z75: takut nya


5z75: i pun report ugut bunuh
--erk bila aku ugut bunuh??

5z75: lenkali bahasa tu tokasah nak hina org
--- hey u started it first!!!!

5z75: ok ler malas nak layan u


5z75: tulis ler blog goblog u tu
--

5z75: serius sgt dalam ni u nie


5z75: macam ler boleh mampus sangat dengan chat kat sini


5z75: bodoh nya melayu
-- agak nya mamat ni indon kot...

qellissa_bb: hello, i x provoke u at first!!!!!!


5z75: yang u nak serius benor naper ?
-- i'm serius? or u???

qellissa_bb: hello!!!


qellissa_bb: ko kater aku cam babi
-- ko yg ckp dulu..cuba baca balik..

qellissa_bb: tu apasal?????????????


5z75: mampus ker u kalau kena usik kat sini ?
mmg x mampus..

5z75: u kata anak i dulu ek
-- kko yg usik aku dulu..mampus ke?

qellissa_bb: atleast aku x kata anak ko muka cam babi
- yup i didnt said at FIRST..only after he said baru aku taip..hahaha

5z75: butuh -- erk ape tu? family i x penah ckp ayat2 tu...

qellissa_bb: igt tu semua kejadian allah


5z75: ko kata dulu apa
--- aik marah plak aku kata bini ngan anak ko

5z75: dah tau cam tu naper ko hina anak bini aku ?
-- x lawa..tu bkn hina..tu kutuk...ko yg start hina kata muka aku laki bini cam anjing n babi..sila baca balik ape yg ko taip ye...

qellissa_bb: aku ni xde anak


qellissa_bb: so x heran


5z75: cacat ler anak ko nanti
-- uishh takutnya..kena sumpah

5z75: akusumpah selagi ko berada bumi selangor nie


qellissa_bb: amin


qellissa_bb: semoga ape yg ko kata terpalit pd ko


qellissa_bb: hahaha


5z75: ko yang patut terpalit


5z75: dah laki ko dah botak


5z75: botak tu tak ensem ker ?

qellissa_bb: i dun said anything u bloody fool
5z75: bodoh @

5z75: bloody idiot women


5z75: aku kata laki hang botak
--- erk..korang tgk laki aku botak ker?

5z75: yagn ko terasa sangat naper ?
--- ayat nak bela diri..

5z75: dah blog bodoh tu papar kan
--konon2 aku yg start dulu..huhhh!!

qellissa_bb: blog bodoh pon


qellissa_bb: ko baca apasal


5z75: ko ingat aku tak leh send virus ker


qellissa_bb: suker ati kolah nak send ape


5z75: ko nak sangat ker cari pasal ngan aku nie ?
-- sape cr pasal dgn sape ni?

qellissa_bb: yg penting aku nak g


qellissa_bb: balai polis
-- nak report yg dia nak bomohkan aku bg mampus

qellissa_bb: bye


5z75: nak cari ko biodata pun boleh kat internet nie
-- cari ler..

5z75: repot ler


5z75: bukan aku buat salah pun


5z75: aku leh tuduh balik ko buat tuduhan palsu
-- tuduhan palsu???

5z75: takut sangat ler
-- u see print screen kat bwh tu..palsu ke?

qellissa_bb: watever


qellissa_bb: i dun make any statement


5z75: butuh
-- adesss...ape menda butuh ni? aku tak tau..can anyone please tell me wut is it?

5z75: aku pun leh dakwa ko
-- statement tertekan...

qellissa_bb: mmg betul bini ko x lawa
-- da kenyataan..mmg x sama pown..

qellissa_bb: muka xde cam azlina redzwan


qellissa_bb: perasan


5z75: ko nak cari pasal ngan kerabat aku


5z75: cuba ler
-- elo brader..u started it first!!!

qellissa_bb: siap butuh2
...

5z75: kepala butuh ko!
-- suker mencarut lah mamat ni..huhhh!

qellissa_bb: apsal ngan butuh bini ko?
-- siyes aku x tau ape itu butuh..

qellissa_bb: gatal?
da tersalah sangka rupenya aku..hahaha..

qellissa_bb: opsss
igtkan tuuuuttttt pompuan...

5z75: pesal puki laki ko
---ish puki pulak ko ckp...sian nyer..anak2 ko

5z75: gatal ?
--- dapat bapak suka mencarut...

qellissa_bb: hahaha mencarutlah


qellissa_bb: aku sukerrrr


5z75: nak provoke konon
---- da mmg nampak sgt ko x boleh kena provoke..

qellissa_bb: sbb nampak sgt kebodohan ko
--- memang pon..

5z75: hahahhahha


5z75: aku pun suker


5z75: sama ler ngan ko nya bengap
--bengap2 pon aku x suka mencarut..calling people babi anjing whatsoever at first place..igt u yg started it first...
qellissa_bb: ok aku nak g report
end conversation...( aku da blocked jejaka perasan ini)

Korang tgk pic kat bawah..kan dia kata nak bomoh kan aku, sampai mampus..haruslah kena repot kan..kang tetiba aku mati senang sikit keje Polis..

p/s: Emosi aku terganggu dgn org2 mcm ni..ntah pape ntah...sorilah entry kali ni sgt panjang..Aku x suka kacau org!!But please Jgn kacau hidup aku..

41 ulasan:

M a W a D D a H berkata...

wahhh..ada jugak orang yang macam ni..jangan layan orang yg mcm tu..

xde faedah langsung...

niesh™ berkata...

teruk nya dia tu. ada something wrong tu. dia punya kegatalan tu terlampau. tak sdar diri btul. ada nak main bomoh2. org mcm ni tak payah layan, buat skt ati je.

✿ emazwan ✿ berkata...

kak , jgn hiraukan orang macam tu . eghh menyibuk je . botak3 lah yg handsome . dia tu ape yg dia tahu ? huh dy yang start dulu , nak cakap orang . dasar jantan gatal !! huh -.-'

*hee sorry kalau terlebih emo ;)

qellissa berkata...

@M a W a D D a H Sebab ada org mcm nilah yg bikin hati lissa sakit..mmg atfirst x nak hirau ..tp cara dia tu menyakitkan hati lah Adah..after tis mmg i buat bodoh jek...

qellissa berkata...

@niesh™ Memang sumthing wrong tu..klu x, takkan lah tetiba nak mencarut tak tentu fasal...pas ni memang x layan dah...buat ati sakit sampai ke mlm..huhuhu

qellissa berkata...

@✿ emazwan ✿ hihihi memang dasar jantan gatal, xpe klu terlebih emo..klu ema kat tempat akak mesti ema lg emo kan..hahaha..pasni memang xdelah nak layan org cam tu..

FyZa berkata...

adui..susah jgak org mcm nie..takut pun ada..haih..x patut2 ayt2 mcm 2 dkuarkan..hmm

qellissa berkata...

@FyZa
yup memang tak patut ayat mcm tu keluar dr mulut seorg bapa...manusia ni kan mcm2 ragam fyza...dia buat kita boleh..bila kita kutuk dia x boleh accept plak..

Wahida Nasution Thakhrim berkata...

mamat psiko.. tak payah layan eh org gitu..

qellissa berkata...

@Wahida Nasution Thakhrim yup rites..psyko....mmg xmo layan da after tis...huhuhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

ya allah ada jugak manusia macam nie kan.. xyah layan la babe..buat darah u naik jerk...psiko agaknya babe...eeeeeeeeeeee menakutkan ....

qellissa berkata...

@PuRpLeLiCiOUs LoVe yelah babe mmg ader org mcm ni kat dunia..kllu semua org tu baik..xdelah dunia ni berperang..ye tak..=)

qelissababi berkata...

yang ko pun satu mental qelissa...ko gaduh ngan dia pehal ko nak tempek kat sini ? bukan dia kacau semua org kat sini .. aku rasa ko nie jiwa kacau tahap gila babi .. ada sindrom gila babi skit ko nie pasal idong pun dah cam babi..tu le mentederah tak ingat dunia ..tak sedar dah gemuk pasal ada bela iblis dalam perut tu .. tu yagn hati jadi hitam sampai jadi blogger pengumpat .. dah tu perasan konon ada supporter jadi artis ler glamour konon ...kesian aku tengok ko nie ikan keli ...opss keli makan taik .. kelissa ..makan babi kot ..

qellissa berkata...

@qelissababi hahaha..thanks komen..aku tau tu ko...hahaha...atleast i got ur ip address..babi pon babi lah janji x sakit kan hati org..kelakar kan org mcm ko nak provoke aku..tp sendiri x boleh kena provoke...mmg diorg support org yg tertindas,,bukan mcm ko..sian nye..syuhhhhh syuhhhh...jgn menempek kat my blog...syuhhhh cam anjing lak kena halau...hihihi

qellissa berkata...

@qelissababi erk by the way, i x ngumpat ye 5z75..this is reality and fact..i'm posting the fact that u badmouth bout me n my family..apasal sentap? hahaha iblis in my tummy? or iblis in ur heart? carefull with ur word lah dummy....

Shiela Latif berkata...

Astaghfirullahal'azim....


sabar babe...just ignore it.

qellissa berkata...

@Shiela Latif yup babe, at first i ignore when he said dat i gemok..coz biasalah org provoke kan..and i know i'm not gemok..hihihi then when i provoked back, he reacted like that..sian kan..nasib laki i x mcm tu..huhuhu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

jgn dilayan..
;)

mahira oya berkata...

usah dilayan..
emosi aku pon trganggu kalu mcm tu..

qellissa berkata...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ yelah kan, klu dilayan lg meroyan mamat tu..hihihi..sian dia..

qellissa berkata...

@mahira oya ish Oya mmglah daku x layan..sebab x layan tulah mamat tu tetiba meroyan mcm hanjeng mencarut sana sini..sian dia kan..kurang kasih syg tu.....=)

sweetie2010.blogspot berkata...

Salam,

Kak Sweetie setuju dgn beberapa pendapat diatas, jangan dilayan orang macam tu. lupakan saja.Nanti buat Qelissa risau.

qellissa berkata...

@sweetie2010.blogspot i'll try to forget it kak..jgn risau lissa x risau ape pon skrg coz anything happen Polis kan ada..and Allah pon sentiasa berada disamping insan2 yg teraniaya..amin..thanks for ur concern kak..=)

POSH76 berkata...

Beb org ni mmg psiko...u better hati2 kalu buleh jgn layan langsung chat dgn dia...mende2 camni kekadang mmg buleh buat kita stress..kalu melampau sgt report polis padan muka dia..kuang ajaq sgt...

qellissa berkata...

@POSH76 yup he is a psyko..i won't chat wif him ever again..first day mmg stress but now not anymore..Police report has done, to keep my family safety..polis pon ckp mamat camni psyko dia sibuk provoke org bila org provoke he can't accepted..ape2 pon after tis biarlah polis yg handle..coz ni pon membabitkan nyawa i n nama baik i..as he mention bout gambar2 i kat blog ni dia nak paste and sebar..so if such thing happen then we know who the culprit..aite...

NaNaJoe berkata...

wah org mcm ni mmg byk pon..
hahahhaa...
cuma kalo ade nana of conversation jew..
yg penting nana xde skype~ :D

Rinna berkata...

Adoiyai..org gila..tuh..lain kali jgn dilayan..nanti kita jugak tension :)

Shiela Latif berkata...

yes babe.....dah buat police report...bagus sangat2, u've done the right thing!....yang penting suami kita sentiasa ada kat sisi bila benda macam nie jadi...hope semuanyer selamat lepas nie :)

kak ina mail berkata...

tegak bulu roma dengar cerita ko ni.membahayakan kesihatan betul.sakit jiwa jadiknya.dah jangan layan org cam tu.menghabiskan beras je.dah buat report poliskan.semuanya beres.

qellissa berkata...

@NaNaJoe tulah nana, my mistake coz x block awal..tp saje jugak nak tgk how he reacted..xpelah da lepas da pown..=) baguslah xde skype, xdelah jumpa org camtu..

qellissa berkata...

@Rinna tulah org gila terlepas..klu tau gila mmg xdelah daku nk provoke bck..hihihi

qellissa berkata...

@Shiela Latif thanks babe, yup rite i didn't tell my hubby bout tis..malas lah nak citer menda2 camni kat dia..sian dia wat dia sakit kepala je..klu dia terbaca tu ok lah..hihihi..insyaallah everyting will be ok afterthis hopefully..

qellissa berkata...

@kak ina mail yelah kak, hopefully everythhing will be ok..memang boleh sakit jiwa klu layan sgt org yg sakit jiwa ni..=)

A D I A berkata...

omg saiko gila laki ni. desperade pastu bila org tak layan nak marah2. babe u jangan layan babe, makin sakit hati.

qellissa berkata...

@A D I A tulah desperade husband gaknya...for sure i xkan layan desperado tu lagi babe..even anyone yg baca pun sakit hati wif his statement..

Mat_Deris berkata...

Kalau dah sembang tahap tu, sampai dah maki mahun, jgn layan lagi. Terus benti je. Lagi layan si dia lagi sukalah dia dan hati sendiri bertambah sakit tu. Boleh berjangkit/merebak ke org terdekat (mangsa keadaan) tu...^_^

Shahrul Shaharuddin berkata...

pity of him. May b lack of love from somebofy.. ahahah~ =D

Nice blog u have.. =)

yours
SH

qellissa berkata...

@Mat_Deris yup betul tu..mmg xde nye di layan..huhuhu

qellissa berkata...

@Shahrul Shaharuddin yup pity of him..lack of love..hahaha..neway thanks SH..cheers..;)

waalllaa! berkata...

kak lisa..hmm..next time bila ada org provoke2 lagi camni jgn reply ape2..wat senyap je..biarla dia nk maki hamun ke..wat senyap je..takut kata2 yg kita sembur kt dia balik kat diri kita semula..kalau dia nk cakap ape2 kat kita..nasib dia la nnt dpt balik ape dia dah ckp..bf saya selalu pesan, jgn gaduh ngan org coz saya jenis hot temper sikit..tu yg skang ni dh boleh control marah n dpt control situation kalau ade org provoke. lagi satu sbb takut dia betul2 wat ape dia cakap..so just better keep quiet..lama2 dia bosan dia senyap la.. jgn layan lagi org camtu yek..

Sunako Nakahara berkata...

huhuhu kalau semua lelaki camni...adehh aku tak kahwin sampai mati pun tak terkilan..hehheheh u r rite..pity the wife

Related Posts with Thumbnails