Isnin, 19 Julai 2010

So tired...

pic credit to incik google


Pehhhh..da naik bersarang blog ni since my last posting.

rasa mcm malas je nak update my blog sejak kejadian aritu

Rasa da malas nak tulis blog pon ada

tp what ever happen pon, i will not stop blogging,

eventho ade org kata i perasan cam artis ( erk perasan ke?)

And what make u think that someone yg berblogging tu perasan ARTIS?

well, tis is my blog, suker ati i nak tulis pasal ape pon yg berkaitan dengan diri i..as long what i'm posting here is fact and true..hokay???

sesapa rasa nak baca my blog ni, thanks a lot i ucapkan

Pada sesapa yg rasa x suka tu, tutup jelah blog i ni..

Simple kan?

Okey enuff pasal tu, hr ni aku rasa penat sgt

semalam sampai rumah pukul 12 mlm,

perjalanan dr jb ke KL rasa sgt memenatkan coz hujan sepanjang jalan

so we can't speed, coz jln licin

pastu sampai seremban, jem plak

Makin pening aku dibuatnya

Thanks to all yg dtg singgah kat blog aku ni, nanti lps aku bangun tido aku balas jejak korunk ea


p/s: still remember tis entry? hari ni aku announce sape yg bertuah tu ye...tgguuu...~wink~wink~

17 ulasan:

zulkbo berkata...

salam..
selamat sambung tido
mesti penat kan?he he..

qellissa berkata...

@zulkbo salam bang, nak tido gak..tp x leh tdo plak..huhuhu

FyZa berkata...

kita x dpt nk puaskan at suma org..juz follow ur heart..;)

qellissa berkata...

@FyZa tulah fyza, kita mmg x boleh puaskan hati sume org kan..=)..

POSH76 berkata...

beselah hidup ni ada turun naik nyer...sabar jelah...I tetap setia dgn blog u...keep blogging taw hehe

qellissa berkata...

@POSH76 thanks babe for ur moral support..hahaha..setia mu disini ea?=)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

here ur fav readers...
hehehe...
;)

qellissa berkata...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ wah ceroi...thanks a lot...luv to read ur blog too..hihihi

Shiela Latif berkata...

sama yer...setia ku disini :)

qellissa berkata...

@Shiela Latif hihihi babe, setia ku di sinun jugak..=)

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

kita pun dah lama xhapdet...dah berat dah rasa tangan nie nak menaip...beb u jangan la xhapdet..kang i nak baca apa...huhuhu...:P

qellissa berkata...

@PuRpLeLiCiOUs LoVe tulah kan babe, mcm malas je nak hapdet..mood ke laut...hahaha..ish u ni ..malu2 i ader org nak baca blog i..ngeee

A D I A berkata...

wehh mana update ni? takkan pasal malaun tu u malas update dah. biasa la lalat ada di mana2. takat sorang camtu tak meninggalkan kesan pun kan kan? cuba banayngkan redmummy lagi byk lalat dia.

eh offtopic dah ni.

qellissa berkata...

@A D I A hihihi, xtually bukan sbb malaun tu, x tau plak lately cam mls nk hapdet..redmummy lain babe, dia da fofular..i ni sape lah..=)

black_mel berkata...

tired jgk...bnyk benda x settle lagi..maybe next 2,3 week baru free skit..

sweetie2010.blogspot berkata...

Salam,

nyenyak baby tu tido, semoga tidurmu juga senyenyak baby tu..

tiefazatie berkata...

hye sis..keep it up sis!blogging je..asal kte xkco org kan..=D

Related Posts with Thumbnails