Rabu, 7 Julai 2010

Kek secret Recipe's d best!!

wiken lepas aku ajak Incik Ary g mkn kat secret recipe's

yolah dah lama gak x mkn kek kat situ..

Aku punya febret kek mestilah Oreo Cheese cake

:pandaGeli_09:


sekali bila aku g sana Oreo cheese cake sudah yillek...abis..licin..huhuhu..pastu tgk ader plak NEW kek kat c2..haruslah aku menerai kek tu pulak nampak mcm menarik and tertarik..


New Cake on the blog...presenting.......Strawberry mashmellow cheese cake!!! pehhhhh rasa dia heaven beb!!sedap sgt..sampai arini aku teringat2 kek tu...korang cubalah terai, aku jamin sedap...nyum nyum...

:pandaGeli_08:


World cup Fever kat secret Recipe's, ader promotion lg beb..promotion aritu da lepas..ganti ngan yg ni..tp aku x minat sgt coz xde nasi blackpepper yg aku minat tu..


air jasmine green tea..incik Ary punya..kecik je teapot tu..rega 6 hengget...nasib baik leh refill hot water..


ice blended Coklet ni aku punya, ice blended kat cni x sodap sgt better ko minum ice blended kat starbuck atau jco...lg sodap..tp dah aku mkn kat cni xkan nak g order air kat starbuck pulak..lalala


Incik Ary mkn spaghet meat ball..hmmm x tau lah plak nape spagheti kali ni x berapa sedap..byk sgt oregano kot..tu yg rasa oregano lebey..huhuhu..tapi ape2 pon kek dia memang superb!!!



34 ulasan:

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

sedapnya cake....nak cake jugak...

M a W a D D a H berkata...

sedapnye cake itu...tapi adah xpernah lagi try oreo cheese cake tu..pas ni leh la try..

da cake yg baru tu..nmpk sedap je...yummyyy...

bestnya mkn ngan org tersyg...;)

.::WaNiE::. berkata...

aku takleh sangkal lah

kek secret recipe mmg terbaik dari ladang

gyahahahha~

qellissa berkata...

@PuRpLeLiCiOUs LoVe hahaha, kat blog u kan ader kapkek gak..ngeeee

qellissa berkata...

@M a W a D D a H try lah adah...sedap tau..kek yg baru tu mmg sedap..rasa dia x tau nak described....janji sodap..hihihi

nabilah abd rahman berkata...

sedapnya...saya mmg suka cheese cake dkt secret recipe...^_^

qellissa berkata...

@.::WaNiE::. wanie..yup..terbaik dr ladang lol...

qellissa berkata...

@nabilah abd rahman tulah kan, cheese kek dia memang sedap..nyum nyum..

Shiela Latif berkata...

jalan sini melihat kek yang enak untok ditelan...sedap jer tengok...rasa nyer tak pernah lagi...kikiki

eQuRlz berkata...

sedapnye kek tu... :)

Ann berkata...

ala dh tergoda ni..dh la aku suka sgt ngn cake lg2 cheesecake...

kalo smpt, nk beli sok lah....

wadud@duad berkata...

mak aih...
asal bagi gambar je kak?
bagi la sikit kat wadud..huhuhu...
sodap tuh.... :p

helmi aziz berkata...

wow.....best nye kek2 ni...

Wanie berkata...

mak..ngidam SR laa~~
nak sikit..

NUNU EERA berkata...

yup.. luv cheese cake.. tpi skrg ni da fall in luv dgn stoberi chese kt da loft..

~Blabberina~ berkata...

tq!!! b4 this ade baca kat blog sapetah,tp lupa nak gi try marshmallow tu. esok jugak nak beli..

AiDa AzRyN berkata...

haish.. wat aida lapar je tgh malam ni.. huhu~

~ataicha~ berkata...

bestnya dia makan.. x ajak pun.. huhuhu

zaza berkata...

secret recipes punye kek mmg bleh wat aku giler bayang.. hahaha...

lps ni kena terjah lagi!!! ;p

NaNaJoe berkata...

kalo kat sr ni..nana prefer indulgence~ hehehe~~ cheese mmg xsuka, muak!~ :P

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

nak tom yam kung...
;)

rATu kEBaYA berkata...

adui.. dah lama tak makan RC ni.. bila akan ku terjah..

POSH76 berkata...

adui hang ni buat aku nak gi makan kek la.....nampak sedap la kek tu heeh

FyZa berkata...

sedap!! harus try jgak nti..;)

sweetie2010.blogspot berkata...

Salam,

Memang sedap keknya, tapi mahal sungguh sbiji kek dah RM60 keatas

qellissa berkata...

@Shiela Latif sedap babe rase dia..cube lah try..

qellissa berkata...

@wadud@duad wadud tgk gambar jelah..nak bg pon x bleh coz da abis..hahaha

qellissa berkata...

@NUNU EERA stoberi cheese???sedap ke nunu? nak nerai gak lah..

qellissa berkata...

@~Blabberina~ sedap babe, sila lah terai..i pon tingat2 je kek ni...

qellissa berkata...

@~ataicha~ igt nak ajak gak..hihihi

qellissa berkata...

@NaNaJoe different people different taste..tp akk x minat sgt indulgence coz coklat make me muak...hahaha

qellissa berkata...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ tom yum kung best..tp ko xleh mkn..kko kan diet..hahaha

qellissa berkata...

@sweetie2010.blogspot mahal memang mahal, tp janji sedap kak..kdg2 beli yg murah tp x sedap x berbaloi gak kan kak..=)

qellissa berkata...

@POSH76 sedap beb..i suker...leh lah u nerai..

Related Posts with Thumbnails