Isnin, 12 Julai 2010

Tak Payah Provoke boleh tak??

Aku tak tau ko ni sape

and mcm mana plak ko bleh add kat skype aku,

Tapi klu ye pon ko nak bg tau yg aku ni gemuk

Cakap bebaik boleh tak??

Jgn suker2 nak Panggil aku GEMOK plak

mood marah ni..







p/s: Skrg tgh xde mood nak hapdet blog.Ni pon entry last week....sumthing happen in my life these few days....huhuhu (nangesss.....)..Doakan yg terbaik utk aku ye...

21 ulasan:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

sentiasa doa terbaek buat ko...
pahal????
nak share???

.::WaNiE::. berkata...

uiksss

eeii ni boleh merosakkan mood buat beberapa hari ni

FyZa berkata...

alorr napa nie? yes! sy akan mendoakan yg baek2 utk kamu puan qelissa..;)

qellissa berkata...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ Thanks Ceroi..really appreciate tat...nak share? nanti2 lah ye..mood ilang lor..huhuhu

Shiela Latif berkata...

lar...patotlar berapa hari tak nampak...

biarkan lar org2 yang bermulot longkang tue..

cakap jer "aku masak sedap sangat...ko ado??"..

dulik kan jer org macam tue...i dulu selalu kena kutuk ngan member2..ngan boss pon ada...tapi diorang bukan kutok i..diorang kutok husband i, lagi sakit hati + sedih...memula marah jugak..geram ngan mulot puaka cam tue...

tapi husband balas balik
"bini aku masak sedap sangat..tue pasal aku makan banyak, senang hati aku....ko ado?"

hukhuk...sampai skang nie dia balas macam tue...yg benarnyer bukan pujian tue yg dia nak tekankan...dia nak soh mulot longkang tue diam jer... :)

qellissa berkata...

@.::WaNiE::. tulah wanie..mood jd tak stabil sbb dok pikir til ke gemok sesagt nni..huhhuhu

qellissa berkata...

@FyZa Thanks fyza diatas doa2 mu itew..sgt berharga buat ku...ngeeee

qellissa berkata...

@Shiela Latif Kelakar lah babe...tp x bek lah org ngate laki u camtu..huhuhu..nasib baik hubby u pandai jawab..=)

black_mel berkata...

xpe...sabar jer la...org busuk hati,dengki mmg ramai dalam kehidupan seharian kita...macam dia perfect sangat...just teruskan idup macam biasa...

POSH76 berkata...

saja nak mengacau ni...u buat bodo jer...sabar inilah dugaan hidup...bnyk2 berdoa & bertawakal pada ALLAH insyallah semua selamat

M a W a D D a H berkata...

iskhh..ada la org camtu erk..jangan la dilayan org yang macam tu...

kan adah ternanti-nanti la hapdate dr qellissa..huhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

lorr sapa yang xsayang mulut tue...ish2 u sabar k..sebenarnya orang tue dengki ngan u tue....jangan layan ...buat sakit hati u jerk...u take care k...

wadud@duad berkata...

relax la kak.. :) kalau dia kata gitu, tandanya dia tuh cemburu atau ada yang buat dia x puas hate kat akak, kalau bab2 cenggini akak xperlu lawan sangat, sebab kompom sakit hate, so ape yang akak perlu buat mainkan pikiran dia, buat dia rasa akak macam x sakit hati padahal memang la sakit hate kan, heee... mainkan perasaan dia, kompom dia kalah kak.. biasa la kalau jumpa depan2 mana berani, setakat online.. budak kecik pon leh cakap macam orang besau..:p

qellissa berkata...

@black_mel thanks Mel..x tahu lah samada dia dengki or mmg saje nk bgtau i ni gemuk..tp klu dia bg tau in proper way i boleh accept...ni tetiba je panggil i mok..wut ever pon life must go on...=)

qellissa berkata...

@POSH76 i mmg sabar and i pun xde lah layan sgt ape yg dia kata..neway thanks Posh.

qellissa berkata...

@M a W a D D a H mmg xmo layan org mcm tu Adah..=)

qellissa berkata...

@PuRpLeLiCiOUs LoVe dia sebenarnya bukan x syg mulut..tp x syg jari..hihihi..mmg x layan..klu dilayan lagi sakit hati..=)

qellissa berkata...

@wadud@duad erk betul ckp u tu dik..dats y akak wat bodoh je..mmg x puas hati sbb tu akak post kat entry ni..sib baik akk tak ltk gambor dia sekali..huhuhu

~ana~ berkata...

nak tinggal komen gak la...:)

eh..pedulikan la org cam tu..ignore je..
biasa la hidup kita ni..ada je yg datang menguji..sabar banyak2 erk..

take care...

Asyraf Hamasaki berkata...

senang jer tuan rumah
tanya jer dia balik
dalam kubur malaikat tak tanya der ko kurus ke gemok
longkang punya orang!

sweetie2010.blogspot berkata...

Biarlah apa diorang nak kata.Mungkin ada insan yang jelouse ngan Qelissa. Apa pun jadilah diri sendiri.Ceriakan diri okay.

Related Posts with Thumbnails