Isnin, 26 Julai 2010

New pizza on the blog..

fuhhh, lama da aku x hapdet blog ni dgn makanan..

Bukan apa, lately cam malas je aku nak menghapdet, x tau lah nape sindrom malas tu berleluasa pulak dlm diri aku

skrg kan Pizza Hut ader Pizza baru,

Haruslah aku menerai pizza itu, nampak cam yummy.. coz i'm addicted to meatball..wink..wink..:mLove:



Here come, new pizza on the blog..same je rasa dia, bezanya cuma ader meatball kat tepi dia


New drinks @pizza hut..cam sedap je air tu..tp aku tak try pon..


Kyra loves her mushroom soup..nyum..nyumm..


Lasagna seafood yg sedap, but siyes i more prefer lasagna daging..


deli wings untuk org yang diet..which is ME!!:mKening:


Tarraa...introducing Meaty deluxe pizza..Oleh kerana aku diet, i juz ate the meatball..huhuhu..


17 ulasan:

Shiela Latif berkata...

sama lar suker makan pizza...chicken deli wing ngan mushroom soup...mantop!!

AiDa AzRyN berkata...

lama x makan piza.. huhu

zulkbo berkata...

salam..
nampak sedap..
nak pergi try la nanti
he he..

SyUhAdA berkata...

sedapnye...
dah lama x mkn pizza..
nk mkn..
tp.len kali la kot..
skang ngah boikot..

A D I A berkata...

erk i tak suka pizza! tapi kalau gi pizza hut i order lasagna or spagetti. lasagne seafood tak berapa kan? i pun prefer yg daging punya. omg tatau pesal i suka tul tgk kyra ni hehehe. comellll.

kak ina mail berkata...

akak suka piza, tapi makan 1 slice dah kenyang.tapi kalau pergi piza akak suka hawaian chicken.suka chicken wing tu, best.lasagna pun sodapkan.

mahira oya berkata...

ya ampun..sedap nih..
meatballs bsr tu..

IMAN'S UMI berkata...

hai Kyra, auntie pn suka mushroom soup.

nurulhudaresad berkata...

uish......terliur tol tgk gmbr last tu.....harus terjah pizza kang....:-)

sweetie2010.blogspot berkata...

Salam,

meaty deluxe pizza, terliur kak Sweetie...napa tak rasa semuanya Qelissa. esok diet balik..hehheh kak sweetie gurau ma..jgn mare

FyZa berkata...

pizza? sdp..nyum3..
skang pun dah rasa mls gak nk blogwalking bagai nie..huhu

FyZa berkata...

pizza? sdp..nyum3..
skang pun dah rasa mls gak nk blogwalking bagai nie..huhu

POSH76 berkata...

me too tak baper suker pizza tp bila tngk ball2 tu cam bess ajer tp dlm ati takut gemuk huhu..hi kalori ni....hehe

M a W a D D a H berkata...

wahh..sedapnye pizza itu...xpenah lagi try pizza yg itu...order je erk, tapi nak diet..hehehe...

pasni order je, pastu pos kat adah..ngee

TTT berkata...

waaaa cedapnyeee :D

suamihanyisterizuki berkata...

erkk baru jer tengok td lalu depan pizza...waaa terliur jugak...

Blogger berkata...

New Diet Taps into Revolutionary Concept to Help Dieters Lose 15 Pounds within Just 21 Days!

Related Posts with Thumbnails