Selasa, 10 Ogos 2010

Aku dpt Hello kitty!!

Buat julung2 kalinya sepanjang aku berblogging, nilah first time aku dapat GA. GA ni daripada PN POSH yg cantik jelita, coz nama aku tersenarai antara top komentator kat blog dia. So selepas di undi, nama aku ni tercalon ler utk mendapat hadiah misteri nusantara.Thanks yer babe for tis cute present..i loike it so much..


Teruja biler dpt parcel ni:mGelak:


Sepatah dua kata dari Pn. pengirim..weeee


V


V


V


V


V


V


V


yayyy..dpt fridge magnet and pen hello kitty


Siyes, i mmg suka giler tgk pen hello kitty ni..coz i kan penggemar Hello Kitty:mLove:


6 ulasan:

M a W a D D a H berkata...

wahh..comeynye hello kitty tu...

tahniah..tahniah...

A D I A berkata...

haaa cute pen hello kity tu. kalau u tamau bagi i ye. baby i kan insyaAllah gegirl. wahhh tak malu heheh.

i pun tak penah GA ni. now tunggu gift dari u je. ehem ehem. hehehehe.

POSH76 berkata...

lega I u dah terima...kiutkan mcm u jugak hehe

FyZa berkata...

huhu sgt comey..nk jgak bleh? haha..;p
hepy fasting..;)

Shiela Latif berkata...

saya suker hello kitty...sangat suker...nak jugak... :P

sweetie2010.blogspot berkata...

Salam Qelissa,

cute jer..boleh letak atas meja office.

Kak Sweetie pun tunggu GA dari Qelissa. Ada ker???hhee

Related Posts with Thumbnails