Rabu, 4 Ogos 2010

Happy 1st anniversary!

We began as strangers.
We became friends.
We became one with each other...
We remain as one till the end..
dear,
You are my partner,
my sweetheart, my
confidante and advisor,
my comforter and friend...
You are my quiet place
away from the rest
of the world
dear,:pandaGeli_09:
I know I'm sometimes thoughtless
And forget to say and do
The many little things I should
To show my love for you
and I just want you to know
That always, deep within my heart
I love you:pandaGeli_08: more and more each day!

Cupcakes order from Guladanmentega


Homemade coklat ordered from homemade chocolate



13 ulasan:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

nak seketul...
;)

Amni berkata...

cantiknyer... sukaaa....

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

hapie anniversary dear....semoga kekal sehingga ke akhir hayat...
anyway cupcake ngan choc tue sangat menarik minat i...mintak skit bleh?? :P

qellissa berkata...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ ko nak seketul je? aku bg ko 2 ketul lah..bleh..hihihi

ozzy berkata...

tahniah..semoga bahagia dan kekal ke anak cucu

Syafiq Kadiran berkata...

nak 1 boley???

qellissa berkata...

@Amnimemang cantik cuppies tu..rasa pown sedap..=)

qellissa berkata...

@PuRpLeLiCiOUs LoVeThanks babe..moga2 kekal ke akhir hayat..amin..of coz bole klu u nak kapkek tu..bg alamat nt i post..hihihi

POSH76 berkata...

Memang sgt sweet by the way nak wish U happy anniversary semoga cayang2 selalu taw & happy untuk hari2 mendatang...kiutla cup cake tu sedap tak rasa cam nak order for my coming anniversary...tp kalu cantek tapi maniss sgt tak mo ler..hehe

Shiela Latif berkata...

waaa....happy annyversary yer babe...sweet jer poems u kat atas nun...mesti tersenyum2 jer encik ary membaca...

semoga happy n ceria2 selalu :)

Rinna berkata...

Happy 1st Anniversary.. Moga perkahwinan yang dibina akan kekal bahagia hingga ke akhir hayat.. amin.. :)

sweetie2010.blogspot berkata...

Happy 1st anniversary Qelissa. So sweet.Semoga kekal selamanya.

ch@ berkata...

huaaa... cantiknyaaa, mana nak tempah tu eh?

Related Posts with Thumbnails