Khamis, 12 Ogos 2010

What is this??

..yayyyyy!!!Aku Dapat parcel lg...cuba korang teka drpd sape and ape benda dlm parcel ni? ekceli parcel ni dpt ari jumaat lepas baru hari ni aku nak citer..oklah x payah bg korang berteka teki teka tekuk lg, sebenarnya parcel ni aku dpt dr Pn Wanie..Thanks ye wanie for this token..i loike it..:pandaGeli_05:

Ni lah parcel yg aku dpt, masa despatch antar parcel ni kitorg xde kat umah..leh plak despatch tu letak kat management ofis umah aku, nasib baik bebudak opis tu baik call incik Ary bgtahu ade parcel, klu x sure burn barang2 aku..huhuhu..Tp pandai plak despatch tu x letak parcel aku kat guard house dia pg letak kat management opis plak.

Cantek kan kad ni, at first aku igt ni ready made punya kad.:pandaGeli_08:


Kata2 keramat oleh wanie..x.o.x.o:pandaGeli_01:


Rupa2nya its handmade..siyes u sungguh kreatif..thumbs up..klu i , haruslah jd lunyai kad itu..:pandaGeli_27:


and here it is my token..cantik tak? all the way from Terengganu which I blum penah sampai lg ke negeri itu huhuhu....Thanks a lot wanie...


12 ulasan:

sweetie2010.blogspot berkata...

seronok yer Qelissa..surprise..
cantik dan cute.

zulkbo berkata...

salam..
alahai..
feminim items
elergy la..he he

mahira oya berkata...

bestnya dpt pressie..

Shiela Latif berkata...

waaa...banyaknyer dapat adiah...jap lagi sampai lagi adiah lain yer...seronok2... :)

POSH76 berkata...

Ini betul2 rezeki bulan ramadan bessnyer hehe

ASaDa RyutaRo berkata...

hohoho.. takde nak kongsi2 ke adiah tu? ngeee =P

qellissa berkata...

@sweetie2010.blogspot seronoklah kak dapat hadiah..hihihi

qellissa berkata...

@zulkbo wasalam alah abg ni..apa yg lergy nye..pompuan mestilah nk feminin item..hihihi

qellissa berkata...

@mahira oya best2 dpt prezent ni..teruja

qellissa berkata...

@Shiela Latif yup babe..urs present da selamat sampai ke tangan i ..hihihi thanks..mmmuuuaaahhh

qellissa berkata...

@POSH76 rezeki ramadhan n rezeki anniversary..hihihi

qellissa berkata...

@ASaDa RyutaRo asada bleh kongsi2..xde hal punya...hihihi

Related Posts with Thumbnails