Sabtu, 21 Ogos 2010

Thanks shiela!!

wah wah...:puteh_8:bulan ni meriah sungguh dengan hadiah giveaway dari kenkawan blogger. Papehal pown thanks to my beloved blogger friends yg sudi memberi hadiah Giveaway kepada pn.Qellissa ye..kali ni, i dpt GA drpd Blogger yg mmg i syg sesgt coz dia ni baik and selalu sggah blog i...Pn shiela..Thanks Babe..klu ada GA lg jgn lupa ajak i masuk tau.:puteh_2:.hihihi..



Parcel yg i dpt dr PN shiela


V


V


V


V


V


V

:puteh_12:

Tarrraaaaa..Lampu ayam yg sgt cantekkk..English style lg..i loike english style..pssstt betul ke lampu ini di panggil lampu ayam?:puteh_10:hahaha i hentam je...klu salah jgn mare ea pn shiela..


7 ulasan:

A D I A berkata...

wahhh cantik la u lampu ayam ni. serious cantik. i pun suka english style tapi my hubby suka modn concept je. apa2 pun kitorang belum pindah umah sendri hehe. kalau i dapat lampu ayam ni mmg i ltak dah kat sidebed i. classy!

dayangredzuan berkata...

wah cntik nye

AiDa AzRyN berkata...

cantiknye... ehe~ :)

saya_arief berkata...

nice to see
nice to hold
once broken
considered sold.
;p

Shiela Latif berkata...

tq dear...suker yer...org perempuan mesti suker banda cute2 macam nie...cuma nama dia jer kenalah redha..."lampu ayam"...ngeh3!!

congrate babe...u deserve it!... :)

zulkbo berkata...

Salam bertandang lagi apa khabar? Moga sihat orang di sini..
jangan lupa bayar zakat fitrah
he he ...
جزاك اللهُ خيراً‎

black_mel berkata...

nak jgk....dia bagi 1 jer ker?nice2..lampu ayam ker pelita?

Related Posts with Thumbnails