Selasa, 31 Ogos 2010

Pre-owned Coach For sale!!

Aku nak let go one of my coach bag.Bag ini Namanya Coach stripe patchwork Large 13537, confirm authentic/original ye..and beg ini saiz beso ye..bleh isi mcm2.Dimensions approx: 14.5" L X 10" H x 6" D. Handle has 7.5" drop*this pic kredit to google*



Dlm beg ni ada Ring untuk klip accessory atau kunci ye tuan2 n puan2.ade 3 part kat dlm beg ni n tempat letak fon pon ada..


Authentic Coach creed leather patch dengan Nombor siri beg kat dlm dinding beg


Kat bawah beg ni ada defect kesan drpd penggunaan ..overall tis bag is perfect 8/10.Coz aku jarang sgt guna kerna kalernya yg putih itu.


Dustbag disediakan, coach care card sudah hilang x tau kat mana.


Tuan tanah berposing bersama2 bag ini.ekceli bag ni dibeli awal tahun aritu dgn rega rm11oo kat salah satu butik online yg aku slalu beli.

ok sesiapa yg berminat boleh email kat aku ye..
Qellissa_bb@yahoo.com.my
willing to let go for RM420 sajork include shipping .

Fussy buyer tidak digalakkan ye.

sekian terima kasih


9 ulasan:

Shiela Latif berkata...

i tak mampu babe...uwaaaa

qellissa berkata...

@Shiela Latif Xpe babe..mana tau ade rezeki nanti u mampu beli..mane tau nanti incik LAtif bg adiah kat u..hihihi

A D I A berkata...

babe i minat sgttttt bag ni tapi i kena beli barang baby dulu *nanges*

sweetie2010.blogspot berkata...

Salam Qelissa,

Kak Sweetie Tak pernah pakai beg mahal Qelissa.

mahira oya berkata...

kkn ade coach gitu...

POSH76 berkata...

lawa gak ni nak beli tak nak hehe

black_mel berkata...

laki leh pakai ker beg tu?;)

atie berkata...

tahniah!! cantiknye!

Blogger berkata...

Buy Genuine Gucci Handbags Online.

Related Posts with Thumbnails