Selasa, 3 Ogos 2010

winner untuk cadangan Hadiah anniversary

Psstt, korang ingat lg tak pasal entry ni?

So, hari ni aku nak umum kan sape yg akan dpt hadiah GA aku hari tu

Pemenang utk cadangan hadiah anniversary aku ialah....jeng jeng jeng....petikan sikit :-
"since ni anniversary, i cadangkan u bg jam or wallet.sempat u ushar kat blogshop,dlm 3-4 weeks dpt la ;)" teka sape punya ayat ni??ok winner of tis ayat ialah Puan Adia..lalalala...hihihi..main reason aku choose dia coz mmg aku bg adiah wallet kat Incik Ary..coz his wallet sudah koyak..=)


Pn.Adia kindly email ur address ye dear..kat qellissa_bb@yahoo.com.my

Hadiah nye pulak ialah:-

V


V


V


V


V


V


V

set Tupperware yang tak baper mahal.x mampu lor nak bg adiah henbeg as i know u pon addicted to henbeg cam i..hahaha.hope u like it babe..ngeee



5 ulasan:

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

adia i nak yang kaler kunin tue...*sambil kedip2 mata kat dia.. :P* ala kita kan geng buyong..bleh la..sharing is caring kan..kan..kan..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

set yg berguna...
;)

A D I A berkata...

omg saya sangat berbangga dgn kemenangan ini! tak pernah hoccay i menang any contest/lucky draw atau swaktu dgnnya :D

thanks babe, tupperware pun i suka asalkan ianya hadiah :D nanti i email u my address k :)

POSH76 berkata...

Tahniah ADIA...tupperware bnyk gunanyer tu hehe

Shiela Latif berkata...

tahniah adia...dapat tupperware pon sodap...jenama tupperware tue mahal gak babe..

akhirnya, qellisa kembali on the blog, rindu sama kamoo :)

Related Posts with Thumbnails