Rabu, 16 Februari 2011

Aku jumpa buaya wehh!!

Aritu kan, Aku jumpa buaya tau.tapi....

ia bukan mak buaya yang cun mcm gini!!!

Dan bukan bapak buaya yg tough cam ni!!!

Juga bukan atuk buaya yg pakai tongkat!! tapi aku jumpa anak buaya yang sgt comel!!!(macam aku..hahaha hantuk kepala kat bucu katil jap)

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

Tarra!!

comelkan Aku buaya tu..pandai dia pandang kamera, tapi sayang pulak dia tak senyum coz mulut dia kena ikat..

mesti korang dok tertanya-tanya kan, kenapa gambar aku senget camtu???bukan sebab aku takut dgn anak buaya tu tau, aku sebenarnya nak cover badan yg dah membesar bagai johan ni.Sebab tu ambik gambar mcm tu..Ada paham semua? Nampak Kurus tak aku posing cenggitu?hihihi


24 ulasan:

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

kalau ke zoo, buaya lah antara binatang yg palinggg mudah untuk dicari:) selain gajah, harimau dan lainnya binatang yg femes:)

Nazsabrina Iman Zulfikar berkata...

hehehe saya plak selalu jumpa buaya jantan yang berkaki dua ;) hehehehe

qellissa berkata...

@FIFIEY LYCHEE MARATION kalau kat taman buaya pon buaya jugak yg femes..ade sekali tu terdengar budak kecik ckp ngan mummy dia..besar2 biawak kat sini kan mummy...lol?!!

qellissa berkata...

@Nazsabrina Iman Zulfikar owh kalau buaya tu ai pon selalu jumpa even dah kawen pon byk jugak buaya tu yg ai jumpa...hahaha..patut depa ni kita tangkap letak kat taman buaya bagus kan..

M a W a D D a H berkata...

best tak pegang buaya qellissa?? hehehe...

qellissa pernah pegang ular tak? hehe

qellissa berkata...

@M a W a D D a H Best sgt pegang buaya, hahah..ai tak pegang pon Adah, hubby je yg pegang i duk tepi je coz seram..Ular pon sama x boleh lah..geli je rasa..takut dia patuk..

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

wah bestnya jalan2 kat zoo.....

qellissa berkata...

@PuRpLeLiCiOUs LoVe Ni bukan zoo yang, ni taman buaya kat melaka.. :e:

Puanbee berkata...

membesar bagai johan yer ?haha jom ikut bee jogging hari2

lalal kat mana lah pegang boye tu...

pak long berkata...

salam...
kat mana tangkap gambor tu..?

qellissa berkata...

@Puanbee tu lah, jom bee kita jogging sesama.. kat taman boya ni bee..

qellissa berkata...

@pak long kat taman boya melaka pak long..masa tu kebetulan org taman tu kuarkan buaya tu, amik gambar ngan boya tu depa charge 2hengget je..posing lah mcm mana gaya pon depa x kisah..hihihi

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

ko ingat ko leh nyorok belakang OIA kew?
buktikan la babe...
2bulan jew aku kasi ko...

qellissa berkata...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫Percaya pada diri, dgn harapan dan keyakinan....menuju puncak..lalalala( ala2 lagu AF pulok...)
Insyaallah akan ku buktikan beb...

oya berkata...

fuiyyooo amik gambo ngn buaya...

Shiela Latif berkata...

i takleh lar babe tengok boyer kecik ker besar ker lagi2 kalau live...sama gak ler ngan ulauuu...seriauuu...hukhuk

NUNU EERA berkata...

sma2 comel dgn boye tu.. hehe..

PeNgEmiS dUniA berkata...

npe xcube bukak mulut die ?
:P

POSH76 berkata...

eeee berani yer dgn boyer tu I geliiii

qellissa berkata...

@oyaNampak cool kan buaya tu?

qellissa berkata...

@Shiela Latif i pon tajut gak ngan boya nad ukar sbb tu u tgk i duk belakang Ary..geli geleman i tau babe..hihihi..

qellissa berkata...

@NUNU EERA Thank you..=) hihihi tp ai lg comel dr boya tu tau

qellissa berkata...

@PeNgEmiS dUniA owh, daku tidak berani..coz gigi dia sgt tajam..

qellissa berkata...

@POSH76 I pon geli gak, tp buat ala2 berani..lepas posing tu trus pegi bilik air cuci2 segala yg patut..hahaha

Related Posts with Thumbnails