Rabu, 9 Februari 2011

Murahnya Promotion Airasia


My bil pergi ke Kuching untuk 2 org siap breakfast and Lunch untuk sorang dgn pilih tempat duduk baru Rm339 sajork.Murah kan?So, apa lagi pegilah booking ticket kat Airasia sementara tgh promotion ni.Rajin kan airasia buat promotion, baguslah untuk golongan miskin macam aku ni yg tak berapa nak mampu naik plane dah boleh naik plane..ecehhhhh



21 ulasan:

NUNU EERA berkata...

harus terjah ni.. xmau lpskn pluang naik plane jgk.. ;)

qellissa berkata...

@NUNU EERA Terjah cepat nunu.kang seat abis..hahaha

ch@ berkata...

hanya mampu melihat dan menelan air liur, bilalaaa dapat naik kapal terbang lagi. huuu.

qellissa berkata...

@ch@ takpe tggu next promotion lah dpt naik planeye cha.. :e:

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

wah,
nk jengjalan kt kuching rupa nyer,,
nk itot la..hheeh

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

wah best nie....

qellissa berkata...

@Halia Kentang @ Annpaan jom pana ikut akk, akk book kan tiket hihihi

qellissa berkata...

@PuRpLeLiCiOUs LoVe best babe.. :d:

REMEDY berkata...

remedy gayatlah naik flight...telinga sumbat jer...apasal yer?

qellissa berkata...

@REMEDY erm ntah lah ye, nape telinga boleh tersumbat..kena sumbat dulu kot telinga ngan kapas baru x tersumbat..hahaha

Nazsabrina Iman Zulfikar berkata...

bila nak ke kota kinabalu lak :) hehehhe

qellissa berkata...

@Nazsabrina Iman Zulfikar insyaallah ade rezeki sampai lah kat KK pulak..=)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

aku xnak bawak kew???

qellissa berkata...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ Jom ar beb!

POSH76 berkata...

murahlaa ni yang nak terbang ni hehe

Shiela Latif berkata...

rasa macam dah leave comment semalam....

murah babe...puas hati...

M a W a D D a H berkata...

bila qellissa nak belanja adah naik plane nie...:)

qellissa berkata...

@POSH76 Murah kan? silalah terbang sekarang..=)

qellissa berkata...

@Shiela Latif sgt puas hati babe..

qellissa berkata...

@M a W a D D a H Bila2 pon boleh Adah..Jom lah..hihihi

perondajaketbiru74 berkata...

gua dah banned air asia ni babe sebab menipu gua....

Related Posts with Thumbnails