Isnin, 14 Februari 2011

Sebab utama kitorg pegi IKEA

Ni lah the main reason kenapa aku suka pergi ikea coz nak makan kek daim yang sgt yummeehhh. Bukan sebab nak beli perabot ye. Kalau kat Ikea tu barang yg hat kecik-kecik boleh beli, tp furniture dia humang aih mahal then kualiti biasa sajork. Selalunya kalau aku pegi Ikea coz nak mkn meatball, chicken wing dengan kek Daim ni je. Jarang ler nk menyopping sakan kat situ almaklum ler duit pon tak banyak mana...muehehehe..

Kat cafe depa tak letak yg slice2 maybe dah abis kot, tu yang kitorg beli sekotak. sekotak ni rega dia RM25. Nampak cam buruk je kek ni kan.tp rasa dia mmg marbeles lah..
jemput makan ye semua..Ceroi meh sini aku suapkan guna kaki..Nak tak?hahaha..(gurau je beb)

18 ulasan:

.::WaNiE::. berkata...

wuuuu nampak sedappp

qellissa berkata...

@.::WaNiE::. memang sedap pon wanie..

ch@ berkata...

sedap-sedap. kita pernah makan. ni yg terasa nak pergi ikea ni. hihiii. kita selalu beli barang kecik2 aja kat sana. frame ke, tempat sudu ke, rambang mata.

qellissa berkata...

@ch@ tu lah pasal cha, klu g sana mmg beli barang yg kecik2 je coz comel kan..klu yg besar2 tu mmg x beli ler..mahal..hihihi

NUNU EERA berkata...

feberet.. eventhough agk manis tpi stil ske jgk.. xtau plk ade jual 1 kotak mcm tu.. ptg ni jgk g bli.. ;)

mr delirium berkata...

wahhh..kek daim!!
i like daim damn much!!LOL

qellissa berkata...

@NUNU EERA yup mmg manis tp mkn sikit2 rasa heaven..lalala..a'ah ada yg dlm kotak tp kena cari kat tempat jual eskrem dia depan cashier kaunter..

qellissa berkata...

@mr delirium i too like daim dem much..hihihi

Shiela Latif berkata...

ish3...cemana nak kurus ni??...tengok! dia makan lagik..lenkali kalau nak selamat AJAK i sekali..hehehe

adeiii...sedapnyer kek itew...tau dah sedap...tengok jek dah tau...hukhuk

qellissa berkata...

@Shiela Latif tau xpe..cemana nak kurus? tul babe sedap, dia manis tp sedap..yummehh

POSH76 berkata...

Aduiii ni yang buat terasa nak pi IKEA ni hehe

qellissa berkata...

@POSH76 pegi cepat..hihihi..dah tak byk da kek tu..takut abis..hahaha

Nazsabrina Iman Zulfikar berkata...

menggoda...terliur tgk kek ni. sekali makan mesti mau lagi

NUNU EERA berkata...

klu kt askem tmpt die kat bwh yek sis..??

qellissa berkata...

@Nazsabrina Iman Zulfikar betul2 sekali mkn mesti nak lagi..=)

qellissa berkata...

@NUNU EERA yup, tgkat bawah kat depan cashier kaunter.

jelita78 berkata...

oh sangattt setuju ok!
memang sedap!
i pon akan beli 3-4 kotak sekali pergi ikea!
buat stock kat umah! hehe

Blogger berkata...

You could be qualified to get a $350 IKEA Gift Card.

Related Posts with Thumbnails