Rabu, 23 Februari 2011

I Have 2 month to get Slim!!

Adalah member aku sekor sorang ni, dia cabarnya aku, suruh get slim dalam masa 2 bulan.
coz aku cakap dgn dia yg aku rasa badan aku ni da gemuk,
then tetiba plak dia boleh men cabar2 aku suruh kurus balik.
kalau dlm masa 2 bulan aku bleh kurus, dia nak bg aku ipad!!!
(hahaha, yg ipad tu aku saje tambah)
cisss aku ni pantang di cabar tau!
dan aku dengan berani nya menyahut cabaran member aku tu,
coz aku pikir ala.. kacang je nak slim down ni..maklumlah badan aku kan cepat turun..
(wahh statement berlagak gitu)..
tp aku igt cabaran tu bermula bulan depan,
alih2 tgk kat cbox aku dia dah sound plak "masa 2 bulan sedang berjalan".
Haisshhh, ni yg aku kerja keras ni nak kurus kan badan ni,
(padahal baru jap td aku makan kepsi..cis dale tol).
tak sabar2 rasanya nak dapat hadiah cepucemas dr member aku tu.muahahaha..
doakan aku berjaya kurus semula..ewaahhh...



16 ulasan:

black_mel berkata...

hahaha...harap2 dpt ipad betul2..kot2 dia sanggup mempertimbangkan idea tu ker..hehe...

qellissa berkata...

@black_mel hahaha, harap2 ler dia pertimbangkan..mintak2 dia baca lah harapan ai tu...hihihi

Iman's Umi berkata...

Wow bestnya klu berjaya nti n dpt iPad...ingtkn btl2 td, rupanya penyedap cerita...xpe, sy doakn smg berjaya, yela qellissa kurus.

qellissa berkata...

@Iman's Umi hahaha, tulah ipad tu berangan je..amin, semoga i berjaya ye..hihihi

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

meh la same2 doakan...
kalau doa tue leh wat die trun bagus la...
hehehe...

pak long berkata...

selamat menguruskan badan...jeliter terusssss akakkkk

NUNU EERA berkata...

chaiyok2.. klu btul leh dpt iPad.. i pun nk kurus.. 2minggu pun boleh..

sahromnasrudin berkata...

assalamualaikum..

first time singgah cini terus folo blog ini...

semoga awak berjaya ya...

Shiela Latif berkata...

abiih ar ko ceroi...aku yakin benor ko kena standby kan Ipad satu...akakaka

you GO GIRL!!
caiyok2!!

qellissa berkata...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ mana tau berkat doa ko tu aku dapat ipad..hahaha

qellissa berkata...

@pak long ermm kalu kurus bleh jelita nak gak kurus..hihihi

qellissa berkata...

@NUNU EERA masalahnya ipad tu x non ado..ayat penyedap je..hihihi

qellissa berkata...

@sahromnasrudin walaikumsalam..thanks sudi follow ye..=)

qellissa berkata...

@Shiela Latif xde maknanya si ceroi nak bg aku ipad..cisss...

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

gud luck beb....u can do it...

A D I A berkata...

uish ada ganjaran tu yg best tu. lai pun nak kuruskan badan kan, senang je kan. nak naikkan badan lagiiii senang.

Related Posts with Thumbnails