Rabu, 16 Februari 2011

serius cun, buat aku tergoda!

Tengah cuci2 mata kat coach.com, then nampak satu beg ni cun sey. Aku baru berkira2 dah tak nak beli henbeg Coach lagi, bila tgk beg ni rasa terminat pulak dgn beg ni.Jom cuci mata tgk beg ni jom.

Antara koleksi baru dari range Kristin, New kristin spectator leather Hobo 16803.Beg ni ader dua kaler, satu grey and lagi satu ivory.

rega dia 358 usd, kalau ikut duit malaysia korang kira lah sendiri ye. coz aku malas nk kira math aku failed..hahaha(kasi lempang sedassss)

Aku minat yang kaler ivory ni coz tgk kan minah model ni pakai cam cun jek letak kat shoulder, pastu beg ni multifunction bleh sling sekali.Kira mcm berbaloi lah beli beg yg multifunction ni.
Even hand carry cam tu pon still nampak cun. ok now persoalannya..Sapa yg nak belikan aku beg ni ? sila angkat tangan dan kaki ye!( nanti aku bg alamat umah aku utk korang pos..hahaha)

22 ulasan:

M a W a D D a H berkata...

cantik giler....beli la...hehe

Nazsabrina Iman Zulfikar berkata...

I like the 3rd one...

qellissa berkata...

@M a W a D D a H cantik mmg cantik, tp nak beli duit xde..hahaha

qellissa berkata...

@Nazsabrina Iman Zulfikar i pon like jugak..hihihi

Shiela Latif berkata...

cuci cuci mata jer babe...ekeke

qellissa berkata...

@Shiela Latif Cuci mata je dulu, nt ada duit baru beli..hihihi

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

nyaris aku janjikan ko adiah baju jew..
hahaha...

qellissa berkata...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ eh ko bukan janji nak belikan aku satu beg jugak ke?hihihi

POSH76 berkata...

memang cun la beb aku pun tirgoda hehe

.::WaNiE::. berkata...

warna ivory tu mmg cun

qellissa berkata...

@POSH76 cun kan? u ppon tergoda? beli lah apa lagi..hahaha

qellissa berkata...

@.::WaNiE::. i pon suker kaler ivory tu...suker giler!!

NUNU EERA berkata...

cun2.. nk wat hantaran nnti la.. lalala...

qellissa berkata...

@NUNU EERA cunkan kalau buat hantaran..tp syg ai da kawen..muehehehe

M a W a D D a H berkata...

haha..kumpul duit tue...sikit2, lame2 jadi bukit...hehe

qellissa berkata...

@M a W a D D a H by the time duit tu nak jadi bukit, patern yg ai nak dah out of season..hahaha

Puanbee berkata...

beli lah..agak dah tk mo nanti jual kat bee..hahaa bee suka :)

qellissa berkata...

@Puanbee pandai2..tp ai mmg suka jual beg2 ai coz nak kaber beli beg baru..hihihi

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

yeah dear memang sangat cantik..i pun dah berkenan...

qellissa berkata...

@PuRpLeLiCiOUs LoVe berkenan? ape lagi rembat lah satu..hihihi

Puanbee berkata...

ekek bee nk beli yg mahai2 baru mang tk mampu lg sayang duit beli yg second hand pon oke..hahaaa ..

qellissa berkata...

@Puanbee alah, hari tu baru jual beg preloved ai kat org..next time klu nak jual tanya u dulu lah ye bee..=)

Related Posts with Thumbnails