Rabu, 29 September 2010

Akhirnyaaaa.....

Akhirnya, apa yg aku idam2 kan menjadi kenyataan..( cheh mcm mengidam aper je..karpet pon ko nak mengidam ye qellissa...)

V


V


V


V


V


V


V


V


V


Ehhh..ehhh...yang ni bukan Shaggy ye.Ni karpet runner kot.hahaha aku main bantai je nama dia..Ni pon aku beli kat jakel tp tu masa kali ke 3 aku dtg masjid india. Murah je harga dia rm38 klu x silap aku..Harga biasa dia rm85. Aku suka runner ni coz ader corak cheetah.Pastu runner ni boleh letak kat lorong nak masuk ke bilik aku..sila abaikan pencuci dynamo tu ye..


Tarra!!!inilah karpet shaggy yg aku beli secara spontan tu. kenapa spontan? Korang bacalah entry kat bawah tu ye..Aku pilih2 pon sekejap je trus amik yg ni coz ade 3 gabungan warna yg kena ngan warna umah aku. Merah, coklat dan krim. Cantek x? Masa tu siap berebut ngan sorang makcik ni, nasib baik aku yg pegang dulu jadi makcik tu x dapeklah karpet aku tu..hahaha..ekceli warna yg tanah dia coklat tak banyak ader baper keping je..yg last piece tu aku ler yg dpt..yg lain sumer tanah krim..Aku ni clumsy sikit klu amik kaler krim sure sekejap je jd kaler itam..


Nama karpet ni Ray shag by jakel tau u oll. Aku ni mmg xde keje sampai nama karpet pon nak amik gambar..hahaha..oklah, masa kat jb tu kitorg pg beraya umah cousin aku kat masai.Sekali tgk karpet dia sama plak ngan aku..cuma corak je lain..pastu aku pon ckp lah. "cantik karpet.ko beli kat mana?" cousin aku jawab dia beli kat jakel masa tu sales harga rm600. Hahh? rm600? hihihi..masa tu dgn bangganya aku bgtau "Aku pon beli kat jakel gak kat KL..sejibik sejibon cam karpet ko ni..Tp aku dapat ngan harga 250 jek.".murah ko tau tak..masa tu tgh lelong..( kata aku dgn hidung kembang kuncup...)..Sepupu aku tros terdiam..yelah kan beza 350 tu , boleh beli lagi satu karpet letak kat dapur..hahaha..ade ke org ltk karpet shaggy kat dapur?


8 ulasan:

cha berkata...

karpet depan pintu bilik tu, sama dgn kita punya... haha... wow, nak datang rumah boleh? nak guling-guling kat karpet bulu tu :D

POSH76 berkata...

canteklah beb pandai u bargain...kalu rege tu beli 2 pun takper....bess kalau dapat tido tu hehe

Shiela Latif berkata...

seyes...memang cantik babe..i tertawan nieh..

yang cheetah tue pon ok gak...
yang shaggy tue pon terlebih ok gak
...murah2..

cha berkata...

so nice ok.berbaloi dgn rm250 tu :D

.::WaNiE::. berkata...

hohoho dapat baring kat karpet ko tu meriah noks

zulkbo berkata...

salam..
pandai betul dia..
cerita karpet ni pun
buka 3 entri..he he

wadud@duad berkata...

err.. karpet...?
wadud nak beli gak..:D
heheheh.. time kasih, nanti tunjukkan jalan..:D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

akhirnye...
aku nak guling2 kat situ la...

Related Posts with Thumbnails