Rabu, 8 September 2010

Checklist Raya


  • Firstly, the most important thing..Zakat fitrah - Done for two:girl_9:.Incik Ary and Me..
  • Baju Raya - Done ( buat kat Butik impian kasih kat Puchong..murah tau dia buat baju..manik je agak mahal, kain plak beli kat Gulatis masa sales dulu..yg lg satu kat kaler ijau tu beli ready made :girl_6:)
  • Henbeg Raya - KIV ( on the way to Malaysia. 5th hari raya br sampai. huhuhu xsempat aku beronggeng dgn beg baru sob sob sob:girl_1:)
  • Kasut baru - Done(beli kat Elle midvalley, ada 30% diskaun tu..:girl_4:)
  • contact lenses blue - done ( Geo lenses :girl_16:)
  • fake eyelashes - done ( NYX:girl_5: )
  • Rambut raya - Done ( beli skarf jek kat Bonita..yang kat bwh ni gambar lepas cuci rambut ye pastu gatal suh amoi tu curl kan ngeee.:girl_11:.)

  • Make up raya - Done..Elianto n bodyshop..murah sey elianto sekarang sales up to 70%..BB cream tidak dilupakan juga.:girl_15:.
  • servis kereta - Done
  • Duit raya - Done..lain2 sampul lain2 amaun didalamnye ye..sapa yg dpt je tau amaun2 didalam itu..hahaha:girl_10:.
  • cuti raya - Done ( 2 weeks :girl_7:)
  • Ready to balik kampung..yayy..eh lupa plak checklist incik Ary byk yg lum settle lg.:girl_8:.

7 ulasan:

saya_arief berkata...

manyak nye..
wuuu..
kuih raye ade..?
haha.

cha berkata...

sy pn dh settle sume.tgl nk balik kg je esok huhu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

semoga semua nye happy buat ko...
:)

POSH76 berkata...

selamat hari raya maaf zahir batin...penting checklist ni takut tertinggal hehe

AiDa AzRyN berkata...

Kak,nak wit rayer!hihi~

black_mel berkata...

Slmt Hari Raya...mana face dh siap2 makeup pakai baju raya?;)

Shiela Latif berkata...

selamat hari raya babe... :)

wau...i like ur new hair... :)

Related Posts with Thumbnails