Khamis, 30 September 2010

Almond cluster yg sedap

Igt tak entry ni?
Pasal aku beli tart blueberry kat Blog kak Noorma tu, selain tart dia siap bg aku free coklat home made.
so lepas rasa coklat2 yg dia beri,
aku tros order dgn dia Almond cluster ni utk Raya.
Coz rasa dia sgt sedap.
Lagipon kak Noorma ni mmg pandai masak.
Tak percaya korang boleh g survey2 :mRempit:blog dia mcm2 masakan dia buat..
semua nampak sedap gitewww..
sebenarnya Almond cluster ni aku order untuk open house..
Tp x sempat nak tggu open house da abis..hahaha..
mcm rasa nak order lg je utk mkn2..nyum nyum...
Oh yes, she even gave me Blueberry and kiwi cheese tart for free..
and believe me, dat cheese tart is so yummy
sampai aku terlupa nak amik gambar:mCamera: cheese tart tu..tau2 da abis..

p/s: Raya tahun depan i will buy from her again ..insyaallah..=)

5 ulasan:

.::WaNiE::. berkata...

ehh comelnye menatam tu.

tu la almond cluster tu eh

POSH76 berkata...

beb I pun nak order cam sedap ajer hehe

NaNaJoe berkata...

wah2...mcm sedap jew kak...
hehehe~~
lame nye xkomen cni...nana dtg juz be silent reader lak..ghhuhuhuhu~~
kak selamat ari raya..maaf zahir batin.. (hope xlambat lg lor..)

Noorma Ismail berkata...

amboi..siap buat special entri lagi..malu akak tawwww...apapun, tq...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

xyah beli la..
cube wat lak..
:)

Related Posts with Thumbnails