Isnin, 6 September 2010

Emosi..

Juz a simple entry

Sabtu lepas merupakan hari yg sgt menyakitkan hati, i never experienced sumthing like this before. tp dat day mmg membuatkan kesabaran aku turn to zero:girl_6:.i dun give a damn about your lame excuse, but please ye, if u really want to do a business please mind ur business properly dun make us customer like "NO FEELING". :girl_8:Aku ni manusia jugak wey, punya hati dan perasan perasaan. Kau senang2 je buat aku camtu, satu hari hati aku sakit sbb kan kau. kesian Kyra kena marah dgn aku sebabkan kau. :girl_1:Tolonglah, jgn suka2 buat org mcm tu! walaupon kau baru minta maaf the next day, and yesss!!aku maafkan kau. tp hati aku still terguris dgn sikap kau tu. menusuk ke kalbu tu, :girl_3:x penah org wat aku camtu. Tp dihari baik bulan baik ni aku malas nk gaduh2:girl_2: aku cuma nak ucapkan selamat Hari raya kat kau and satu pesan aku, klu nak berniaga tu, tak payah lah :girl_12:nak babitkan family matters dlm business..Chowwwww dulu..


11 ulasan:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

penuh dengan emosi..
:)

zulkbo berkata...

Salam menyambut lebaran
buat anda dan keluarga
semua..semoga sihat selalu

qellissa berkata...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ biasalah ceroi..org pompuan ni hati tisu mudah sentap wooo...huhuhu

qellissa berkata...

@zulkbo salam bang..selamat menyambut lebaran kepada abg dan keluarga..

Shiela Latif berkata...

naper nie babe?...

POSH76 berkata...

sabo2 bulan puasa ni mmg macam2 dugaan..manusia ni mmg macam2...kene hati2

sweetie2010.blogspot berkata...

Salam Qelissa,

Macam2 hal para peniaga sekarang ni.maklumlah raya2 ni ramai yg buat business sementara.

qellissa berkata...

@Shiela Latif emosi terganggu hr tu babe, now da ok..cheers...;)

qellissa berkata...

@POSH76 sabolah ni babe, bulan2 puasakan kena byk bersabo..huhuhu

qellissa berkata...

@sweetie2010.blogspot salam Kak, biasalah tu Kak, diorg jenis meniaga kejap2 sebab tu x reti jaga hati customer.;(

hana nabihah berkata...

cute entry..tak mau sedih2 oke :)

Related Posts with Thumbnails