Rabu, 22 September 2010

Selamat hari raya!!

yuhuuu every body..i hope its not too late for me to wish selamat Hari Raya to all muslim..eventho its oready 13 of syawal.( cheh speaking plak...)aku harap raya korang tahun ni meriah and glemer lah ye. Lama gak aku x hapdet blog..macam2 citer aku nak habaq..tapi later2 lah ye..sekarang i'm dem busy..see u oll in the next episode...cau!!


Harus ku enterframe gambar raya utk tontonan korang yg rindu kat aku( ader ker yg rindu sama i?) shiela i know u mesti x rindu kat i kan babe coz slalu jumpa i kat FB.hihihi


p/s: alfatihah utk Arwah Nadia aka TTT..semoga rohnya tenang di sana..sob sob sob. sesungguhnya ajal dan maut di tangan Tuhan. Samada kita bersedia atau tidak utk menghadapinya kelak.Amin..

12 ulasan:

POSH76 berkata...

canteklah ur contact lense...citer sikit ur raya mesti bess ni hehe

Ieda Al-Habsyi berkata...

slamat ari rayer beb! taknampak ko blogwalking :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

al-fatihah...

zulkbo berkata...

salam ci kak..
dah raya ke berapa ni..
he he..selamat hari raya
maaf andai ada kesalahan
antara kita ye?0-0

Shiela Latif berkata...

alfatihah ~

mmmg rindu pon...huhu
lama tunggu hapdet tue yg stay lelama kat Fb...kiki

AiDa AzRyN berkata...

akak cantik!! hehe~ <3

cha berkata...

cantiknyaaa...

caliph shuriken berkata...

slamat hr raya ^^

sweetie2010.blogspot berkata...

Salam Qelissa,

I miss u 2. Amboi cantik berbaju kurung biru..ceria dan jelita dihariraya.

Selamat Hari Aidilfitri buat Qelissa and family.Maaf zahir batin.

M a W a D D a H berkata...

selamat hari raya gak qellissa..;)

cantik qellissa make up...;)

rutikeben berkata...

selamat hari raya hehehe

hamzah ian berkata...

aku blogger baru.. ku ucap takziah kpd keluarga beliau

Related Posts with Thumbnails