Khamis, 2 September 2010

Home Deco Fair di Shah Alam


Ekceli ni citer da basi da, citer bulan lepas baru hr ni aku nak post kat cni.Masa tu aku baru balik dr wet world Shah Alam, lalu :mRempit:kat roundabout Shah alam ternampak pulak banner Home Deco fair kat stadium, tu yg terus terjah ke sana..Aku ni pantang sikit klu nampak pasal deko-deko ni.harus ku terjah.


Suka tengok sofa-sofa kat cni..tak byk gambar yg aku amik masa ni coz kamera pon x bwk, iphone plak battery sudah mau habis..niat aku sebenarnya nak cari oil painting utk digantung kat dinding hall umah aku tu. Cari punya cari atlast aku jumpa jugak oil painting yg harganye within my budget.yelah ko, oil painting ni biasanya aku tgk harga dia semua 300 ke atas. tu pon utk yg frame kecik klu frame beso lagi lh mahal harga dia.



atlast, jumpa jugak oil painting yg aku minat dan murah harganya...aku beli 2 sekali..niat dihati nak beli 3 tp budget takdok..yelah dah kata pon pg wet world, manelah bwk duit bebyk..:mDuit:(padahal mmg xde duit pon..kuikuikui)


V


V


V


V


V


V


V


Tarraaa...Nilah oil painting yg aku beli kat situ...sangat murah dan berbaloi-baloi. Lama jugak nak suruh Incik Ary sangkut kat dinding tu.cantek tak korang?:mKening:


13 ulasan:

LyNn HaMzAh berkata...

kalau gie fair macam nie memang arr rambang jer mata nie...siap sedia jer la duit...hehehehe...

Shiela Latif berkata...

canteekkkkk.....ekeke ;P

ASaDa RyutaRo berkata...

wollah.. lawa gak.. nti set sofa nak kaler gold jugak ke?

kalau nak berjimat, leh buat sendiri oil painting tu. ngee =P

zulkbo berkata...

salam..
berbaloilah dengan
reganya..sejuk mata
memandang lukisan tu

qellissa berkata...

@LyNn HaMzAh yelah mmg rambang biji mata ni..nasib baiklah duit nya xde..klu x harus ku borong semuanya..muehehehe

qellissa berkata...

@ASaDa RyutaRo i dun think wat sendiri lg berbaloi..coz nak kena beli oil painting, kanvas, frame lg..da baper hengget..pastu skill plak xde nak melukis..pastu klu i buat mesti x cantek...huhuhu

zalizalu berkata...

yuhuuu... saya pon minat dengan oil painting nie... tapi sebab masih belajar, tak de laa sampai terbeli lagi.. stakat tengok2 jer cuci mata kat kedai

qellissa berkata...

@zulkbo salam bang, memang sgt berbaloi2..yg best tu siap ada delivery..cam beli perabot plak..ngeee

qellissa berkata...

@zalizalu yuhuuuu..xpe tgk2 je dulu..nanti da keje baru beli ye..=p

POSH76 berkata...

oil painting ni mmg cantek walaupun mahal berbaloi lawala yang hang beli tu hehe

qellissa berkata...

@POSH76 Lawa ye?hihihi..thanks babe, tp sebenarnya xdelah mahal sgt painting yg ni..penat i duduk kat gerai tu cr yg lawa2 tau..byk gak yg berkenan di hati..last2 amik yg ni jer..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

cantek bagat...
:)

Blogger berkata...

There's a chance you're eligible for a free Apple iPhone 7.

Related Posts with Thumbnails