Jumaat, 24 September 2010

Kejadian di Raya Pertama

Raya pertama tahun ni sgt tidak best bagi aku. Ini kerana ada satu kejadian yg tidak diingini berlaku, sekaligus men-spoilkan mood kami nak pg beraya.huarggghh:cry:


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


.


MPV abah aku telah diterjah oleh buah kelapa hokey!!kejadian ni berlaku masa kitorg singgah rumah mak long kat pontian. Ngam2 boleh kena kat cermin driver. walaupon ada keta lain, tp dgn bilangan family seramai 6 org sajork. we prefer to carpool than bwk sorang satu keta nak balik kampung coz tis way we can save on fuel. Yelah, Mpv kan bleh naik 7 org.Klu naik keta 6 org of cozlah x selesa ye tak? kejadian ini membuatkan mood beraya kitorg ilang.coz kena pegi bengkel keta hari raya pertama mana x ilang moodnya, org nak balik kampung jumpa atuk ngan nenek..alih2 jumpa tokey bengkel plak raya pertama.Adesss..

psst: cantek je lekuk kat cermin akibat buah kelapa tu kan..


Incik Ary dengan baju raya kaler biru...Hensem tak? hahaha..Tp apa-apa hal pun aku bersyukur sebab cuma diberi dugaan kecil, mungkin org lain dugaannya lg besar dr apa yg family aku terima.yelah setiap kejadian mesti ada hikmahnya:look:.


14 ulasan:

lady XOXO berkata...

alamak.. gedebuk jatuh.. cian awak dan keluarga.. so dah bawak repair ker...

cha berkata...

ala siannya.dugaan di hari raya pertama kan

cha berkata...

sabar je la... i pun beraya kat bengkel raya kedua tu, bosan sungguh.

Shiela Latif berkata...

pagi pagi raya dah kena pow duit raya babe..

apek bengkel yang dapat wit raya dulu...hehe

Ieda Al-Habsyi berkata...

aiyokk cian, dugaan pagi raya, pasti setiap tahun akan ingat, sabo ek..

zulkbo berkata...

Salam hari jumaaat mubarak..
moga anda sihat sekeluarga..
alhamdulillah..nasib baik semua
selamat...












جزاك اللهُ خيراً

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

bersabar lah...
:)

.::WaNiE::. berkata...

owh dugaan

huhu

hamzah ian berkata...

adoi..

POSH76 berkata...

yang penting u all takde apa...tapi bahaya gak pokok kelapa nikan

s h e e berkata...

erk...tiannya...jumpe tokey bengkel di pagi raya...tp tu la...alhamdulillah xde ape2 yg buruk dekat family...

selamat hari raya maaf zahir batin...x lewat lg kn... =)

A D I A berkata...

yg penting family u tak apa2. ni kira insiden yg tak diingini di rya pertama ni.

Darkbatman berkata...

mahal gak nk repair ne..

sweetie2010.blogspot berkata...

Salam,

Perkara yang tidak diduga, disangka2.Mahal tu nak ganti cermin depan...sobar eh la..

Related Posts with Thumbnails