Isnin, 8 November 2010

Ceklat untuk besday aku

Ekceli banyak benda aku nak hapdet kat blog ni, tapi disebabkan internet broadband celcom aku ni lately sgt hampeh, so agak menyakitkan hati utk aku hapdet blog..nak upload gambar pon took almost an hour..sakit betul hati..Okay lah enuff pasal celcom broadband yg hampeh tu.hari ni aku nak citer pasal homemade ceklat..i know all of us mesti suka ceklat kan?aku pon suker mkn ceklat..selama ni aku x penah terai plak ceklat Oreo homemade.ntah macam mane lah rasanya ceklat Oreo tu.so aku pon order lah masa anniversary aku hari tu, saje bg ala2 door gift gitu utk member2 sekerja.Sambut anniversary mcm sambut majlis kawin je..hahaha..tp bila dah beli, sedap plak rasa ceklat ni..Rupanya ceklat oreo tu mmg ader oreo kat tgh2,kat luar plak of coz lah ceklat kan..pastu kat atas ceklat tu kita leh deko ikut suka ati kita nak letak deko ape..nak letak gambar sendiri pon boleh.tu pon klu ader org selera lah nak mkn ceklat ader muka kita..muehehehe..Buatnya kita bagi ceklat tu kat org yg tak suka kita sure kena pijak2 ceklat yg ada gambar edible muka kita tu.then, masa birthday aku hari tu, aku order lah lagi Ceklat oreo ni ngan Chocoqaseh.Last time pon beli dgn dia, cuma tis time aku bleh suruh dia post plak..so end up bila dpt ceklat tu byk yg cair..nasiblah ader beberapa yg still in good condition..klu tak mmg aku sedih giler lah..tp bukan salah seller tu pon..aku yg salah , x pikir lak yg ceklat bleh cair camtu..hahaha..mesti abg posmen letak parcel aku tu kat tempat panas tu..huhhhhh..****Geram****

Comel kan Ceklat Oreo aku ni,Gambar ni diambil dari Chocoqaseh,coz yg aku punya x amik sebab da byk yg melted..dan selamat masuk ke perot..
yang ni plak antara ceklat yg selamat dr pencairan Global ..hihihi..sedap woo..even cair pon sedap bila masuk mulut. Tapi yg ni aku syg nak mkn coz comel jek aku tengok..
So klu korang nak order ceklat untuk wedding ke, anniversary ke. besday ke, cukur jambul ke bleh lah lawati blog chocoqaseh tu..
~kalau deko ice cream tu tukar ke deko bentuk bibir mesti lagi comel kan?~

9 ulasan:

M a W a D D a H berkata...

first nak ucap hepi besday kat qellissa...moga ceria2 selalu...

sedapnya oreo homemade coklat tue...terliur je rasa...huhu

qellissa berkata...

Thanks Adah for ur wish tu..mmg sedap ceklat tu..nanti Lissa belanja Adah satu ea..muehehehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

tapi kene bibir angelina jolie la..
baru superb...
hehehe...

wadud@duad berkata...

kak.. hapdet tu update ker? :p semacam jer.. huhu..


kak nak gtau neh, tips yang wadud guna sebab wadud pkai pon berukband yang lembab.. ;-)

1. pakai la firefox versi terbaru. (Firefox Setup 4.0 Beta 6)

2. edit firefox kat sini kak, terbukti berkesan.. :-) http://blog.anjungpc.com/tips/tips-melajukan-surfing-menggunakan-mozilla-firefox/

3. boleh gak pakai software untuk lajukan broadband. - kalau nak gtau wadud -

pasal upload gamba kan, tips yang wadud slalu buat..

1. resize gambar guna software, sya slalu pakai - format factory -

2. kalau akk dah wat firefox tu, insyaallah ok, sedap la kalau nak upload gambar.. wadud dah try.. hehehhe..

POSH76 berkata...

berokband mana pun lembab sama jer huhu..kiutla ceklat tu tapi kalau pos mmg kureng sesuai syg kalu cair tu....hehe

mahira oya berkata...

cantekkk!!!bestnya die

qellissa berkata...

Ceroi: yelah kan bibir angelina jolie baru gojes..
wadud: ye dik, hapdet tu update ler..peh panjangnya..nanti akk try wat ye..klu x jd akk g tau wadud tau..=)
Posh: tu lah kan mana2 broadband mmg hampeh ler..mmg syg sgt biler cair tu..
mahira: cantek dan sedap tau..meh ar try..

Shiela Latif berkata...

happy belated birtday my laling qellissa gojess...sayang u...muehehe

semoga panjang umur dan dimurahkan lagi rezeki berlipat ganda untuk masa seterusnyer....

happy life wif encik ary 4 ever never...

i doakan u cepat2 ada baby k....insyaAllah adalah rezeki tue nanti...amin.

menyelerakan ceklat tue...

qellissa berkata...

Thanks for ur wish and doa2 itu ye yang..=)Realy appreciate it..
mmg sedap babe ceklat tu..try ar..hihihi

Related Posts with Thumbnails