Rabu, 10 November 2010

Nak Inspira Satu!!!

Tadi siang aku ngan Incik Ary nak g Klinik,
Lately rasa tak sedap badan je,
so hr ni aku MC..
masa nak pegi klinik tu,
sebelah klinik tu ader Kedai Proton Edar,
Punya lah meriah kat kedai tu,
siap ader khemah bagai,
mcm org kawen pon ader..
siap ader mkn2 lagi..( tapi nasi lomak jelah)..
so kitorg pon terjah lah..dlm sakit2 aku gagahkan jua kaki ni berjalan..
kepoh punya pasal..hahaha
Rupanya ader promotion untuk kenalkan Inspira Baru..
Cun sey reka bentuk dia..
berkenan pulak aku menengoknya..


Cun kan depan dia, rega pon bleh tahan lah ..aku amik gambar ni sembunyik2 ibu.takut depa marah lak aku amik gambar..credit goes to BB incik Ary..hahaha
:pandaGeli_31:

Ni enjin dia guna enjin Mivec ke ape ntah aku x tau coz salesman ckp ngan Incik Ary bukan ckp ngan aku..huhuhu..

ehh..ehh.. sape yg yut buncit tgh tgk katalog tu? definitely bukan aku ye..Incik Ary? jauh sekali.. itu ialah Customer yg minat nak tgk Inspira cam aku jugak..Yang lengan ijo belang2 tu incik Ary ye.Dia tgh berangan drive inspira...( Smart ler abg pakai inspira ni..meh ar beli satu kat I..hahaha)

Nampak sgt gambor curi..sampai kerusi merah tu pon masuk dlm gambar ni sekali..hahaha
ni gambar sudut montot dia..bonet dia mmg luas giler..

Cun tak kalau aku pakai Inspira ni kawan2?
p/s: hilang sakit tgk keta ni..tu baru tgk, klu dapat tu aku rasa mesti x sakit setahun..

14 ulasan:

thomas berkata...

Depannya mcm tak garang kalau banding dgn yg ori, mitsubishi.

qellissa berkata...

Wah mcm baju plak ader ori x ori..pape pon mitsubishi mmg cantik..ermmm..tp klu proton ni takut byk masalah plak..;)

~ Lady ell ~ berkata...

kalo nk amiklh satu..pastu bayor sendiri...:D

sakit2 tu ada makna ke..?

Shiela Latif berkata...

cun memang cun babe...leh tumpang?..ekeke

tang buncit2 tue selow2 sikit yer...i kecik hati tau....huhu

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

sebijik lancer kan...

A D I A berkata...

been eyeing for this car too, cantik kan? eyeing je la tapi tamau beli hehek. u sakit apa, jaga diri tu.

u order ke mulberry tu? dah dapat lum? i dah dapat nnt nak blog kan leh tak? wahh motip mintak izin u hehe.

FyZa berkata...

ha peknen apa..hee~
mmg cun gila inspira nie..harga pun ngancam gak ar..nmpk bontot dia cm kecik ja..huhu

FyZa berkata...

ha peknen apa..hee~
mmg cun gila inspira nie..harga pun ngancam gak ar..nmpk bontot dia cm kecik ja..huhu

mahira oya berkata...

beli la..

POSH76 berkata...

peknek kot...ayat bese...beselah amik gambo2 curik2 ni...kalau nampak gegaq semacam...lawala keta tu

wadud@duad berkata...

pergh memang smart lar..
xjadik wadud nak belik peagout..
heeee

Anna Boleyn berkata...

hehe yep yep smart. ape tunggu lagi.. beli ler. :)

black_mel berkata...

cantik mmg cantik tp harga still mahal...huhu..

AkuMuzikFilem berkata...

sius depan tak comel. tapi tetap mahu, terpesona dengan kuasa enjin dan saiz kabinnya

Related Posts with Thumbnails