Selasa, 9 November 2010

celebrating his birthday @ TGI Fridays

Ingat tak pasal video birthday Incik Ary yg aku post kat sini aritu? masa tu we oll sambut kat TGI fridays Gardens. konon2 nak candle light dinner kat umah boleh save budget, tp takde masa aku nak masak segala mak nenek coz hari tu hari Jumaat.Masing2 busy..So end up, kitorg pegi lah Garden Midvalley makan kat situ. Kebetulan masa tu sibuk dgn party Halloween, so dekorasi TGI ni more kepada halloween stuff lah..ade lelabah segala..Yang best kat TGI ni, bila besday kita, depa siap nyanyi lagu besday ngan bagi 1 slice kek PERCUMA..I repeat PERCUMA tau..
:pandaGeli_01:


Bahagian dalam TGI fridays kat garden, aritu aku post entry pasal TGI gak, tp masa tu kat Sunway..Seronok betul duk PJ ni segala shopping complex semua dekat-dekat..
suker aku:pandaGeli_27:.


Siap ader sarang lelabah lagi kat sini..nasib xde hantu sekali..


My Prince charming charming ke? tgh tggu dinner..hahaha..sian dia da kebulur..


Air raspberry ngan air blue ape ntah..dah tak hengat dah nama air ni..tp sedap siap ader cherry ngan strawberry lagi


Ni aku punya menu, pasta ngan chicken, yang ni rega dia 26.90 kot klu tak silap aku.Pasta ni ala2 macaroni cheese kat kenny rogers tp rasa dia thick sikit and tak boleh mkn byk sgt coz muak..aku mmg suka cheese ngan pasta so pada aku ok je.pastu potion dia besar, berbaloi lah dengan harga tu.


yang ni mcmm biasalah Ribs, Febret incik Ary..


Kek ni on the house ye tuan2 dan puan2..lepa abis mkn baru depa bg kek ni ngan nyanyi lagu besday..cam org muda lak sambut besday nyanyi2 ni..Kek ini sangat sedap tau!!x percaya cubalah rasa..

7 ulasan:

cha berkata...

huaaa mkn dgn labah²? hihihi... mcm sedap je air warna biru tu, bila laaa ada can nak makan kat sini :(

Shiela Latif berkata...

seumur hidup i lum penah rasa i berkaler2 tue babe...khekhekhe...

sedapnyer ribs tue...tengok dah tau sedap nieh....

wadud@duad berkata...

waa... stylo arr somi akk.. :p hehehe.. musti best member ngan beliau.. :p

ape2 pon, makanan kat atas tuh sume sdap tersangat.. :-)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

bile nak belanjew aku mamam sini???

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

fuyoo..
nmpk cam besh jer

POSH76 berkata...

apa ajer kat TG's tu mmg sedapla...nanti nak celebrate gak la mau itu free cake hehe

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

ado sedapnya....

Related Posts with Thumbnails