Selasa, 2 November 2010

"Cupcakes Chic" for His birthday celebrations @home

Masa birthday incik Ary aritu, kitorg xde beli kek pun.
yelah kek mahal dowh pastu mkn berdua je.
so aku decide beli cupcakes je.
selalu aku beli cupcakes online,
tp hari tu x sempat nak order online,
then aku beli jelah cupcakes kat cupcakes chic di Sunway Pyramid.
Korang penah terai Cupcakes chic tak?
sapa2 yang selalu pegi sunway atau The Curve mesti penah nampak kan Cupcakes chic ni..

cupcakes yang sungguh colourful

Variety of choices, mcm2 perisa cupcakes ader..korang pilih jelah nak yg mana.

Selepas pilih cupcakes yg aku nak, then bayar lah kan..
include lilin happy birthday tu RM5 sajork.
so total utk 6 pcs tu RM29.50..
Ader promotion beli 5 pcs free 1 pc.
(Gebu kan tgn staff kat situ..hihihi)

cak!!!!comel x cupcakes ngan lilin tu?

Ready to blow the candle!


isshhh..kyra ni sibuk jek..dia pon nak tipu lilin..da muka aku x bleh enterframe.
p/s: Aku x minat lah cupcakes chic ni, coz manis sesangat..aku lg suka cupcakes masa anniversary tu.heran gak apsal lah ramai yg suka mkn cupcakes dia..hihihi..well different people different taste kan..


7 ulasan:

Shiela Latif berkata...

tunggu kek besday u lak babe...ekekeke

dapat hembos2 lilin dari rumah i pon jadiklah...hukhuk

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

waaa...
bestnye...

Arief Arf berkata...

cupcake chic memang best..
aaa teringin la plak.
haha
X)

FyZa berkata...

cup cakes ok apa..lg cun n cute..hehe

POSH76 berkata...

aduihh!!!jenuh cari nak komen...cantek umah baru...I pun tak brp cup cake ni sebab maneh...hehe

Anna Boleyn berkata...

comel nya cupcakes tu. happy belated birthday utk mr ary. semoga beliau dimurahkan rezeki dan dipanjangkan umur. :)

SyUhAdA berkata...

x suka sgt mkn cupcakes..
cpt jemu~

Related Posts with Thumbnails