Sabtu, 6 November 2010

psssttt...igt lagi x pasal ni?

:mKening:
Attention everybody!
Okay aritu aku ader wat GA yg pertama utk blog ni kan?
so dengan rasminya GA tu da tamat pada 4/11 yang lalu..
dengan ini aku nak umumkan sesuatu..
Pemenang utk Top comentator blog Lady Qellissa pada tahun ni Jatuh kepada...
treennng teng teng...
(ala-ala bunyi gendang gitu..)
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
sORry TaKDe PemeNang ...
hahahah
Nope lah Juz kidding
sila scroll
ke bawah
lg
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
aKu LaH PEMeNaNG NyA..
hahahaha
ea silap lagi...
scroll lg ke bwh...
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
taRRa!!
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V
V

Congratulations to Pn.shiela...
:girl_5:
dengan undian sebanyak
130
hihihi..
nanti i pikirkan ye hadiah ape nak bg kat u ni..
and to
walaupon anda kalah tipis dgn pn Shiela,
dengan undian sebanyak 109 sajork,
i still bg adiah juga ye..
sila lapor diri di Balai berita TV3 ye..
ehh silap..
sila email alamat rumah jiran sebelah anda
untuk saya post kan hadiah..

p/s: bagi yg lain tu teruskan lah dengan komen-komen anda..kerana komen-komen anda amat bermakna buat saya.Insyaallah setiap komen anda semua akan saya balas walaupon lambat...chewahhhh.

17 ulasan:

M a W a D D a H berkata...

ingat..ingat...

nama adah ada gak dalam kotak tue...xnak bagi present gak ker...hehe

qellissa berkata...

hihihi..tulah nama Adah pon ada dlm kotak tu kan..nanti lissa pikirkan nak bgg adiah ape utk Adah ye

M a W a D D a H berkata...

yahhhooooo....

suka sambil lompat2...hehehe...

sayang qellissa...:)

Scya LollitA berkata...

wuuuu , nak jugak .
tp ni first time jejak kat sini huk3

qellissa berkata...

Adah: jgn lompat tggi2 nanti terkena bumbung plak..hahaha
scya: selamat dtg ye scya..next time leh join lg ye yang..

maCy berkata...

xsmpat nk join semua2 ni.. bz btl..huhu

qellissa berkata...

macy: xpe next year punya leh try lagi ye..jgn risau..=)

cha berkata...

template ni lbh laju... suka².

qellissa berkata...

cha: laju kan? i pon suka gak...muehehehe

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

nk adiah gak:)

qellissa berkata...

halia: nak adiah gak? meh ar dtg sini..akk belanja mkn jom...SR nak?

zulkbo berkata...

salam...
tak sangka banyak juga
saya mengomel di sini yek?
harap di maaf jika ada tersalah
kata ye..?

Shiela Latif berkata...

aAlhamdulillah...akhirnyer ii menang gak babe...muehehehe...terimas banyak2 yer...LIHATLAH DUNIA...LIHATLAH DUNIA...mueheheh

walau game dah abis insyaAllah i tetap dtg ngomen kat sini babe...thanks ya!! =))))))))))

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

sheila...
aku kalah pada ko???
owh tidak...
hahaha....

wadud@duad berkata...

aloh kak..
wadud nak gak adiah..
:D

Shiela Latif berkata...

@ ceroi....owh tidakkk...ko dah kalah ngan aku...joget2

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

SR?
msti la mahu3x,,hehehe

Related Posts with Thumbnails