Jumaat, 12 November 2010

Thanks for being my friend!!

Thanks Pictures, Images and Photos


Okay, aku rasa ni entry wajib kot bg setiap blogger yg follower nye mencecah angka 1000,
lama jugak blog aku ni nak jejak follower 1000..
yelah aku ni jenis jarang nak hapdet blog,
blogwalking apatah lagi, kena ikut mood broadband baru boleh blogwalking dgn aman,
pastu blog ni x lah sefofuler blog org lain,
and mostly blog aku ni hanyalah blog personal yg takdelah menarik mana pon.
walaupon blog ni blog cikai jer,
thanks coz korang sudi jugak follow blog yg tak seberapa ni..
walaupon korang follow blog aku,
aku x anggap korang ni follower, aku anggap korang ni as my friends,
and i hope korang ikhlas berkawan dgn aku dan ikhlas follow blog aku ye..
And i really appreciate it .
Thanks Pictures, Images and Photos

23 ulasan:

M a W a D D a H berkata...

uisshhh..dasat ah follower dah seribu...tahniah...

adah suka gak jadi kawan qellissa...;)

qellissa berkata...

@M a W a D D a H Thanks Adah for being my fen..me also like adah as my fren..weeeee..=)

Shiela Latif berkata...

yaeyyy....ada 1000 dah...i follow u ngan seikhlas hati i babe...cayalah...

nak bukti??

belah lah dada (kalau berani)...khekhekhe

qellissa berkata...

@Shiela Latif tak yah belah pon i percaya babe..hihihi..thanks ye..muuahhh..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

kite kwn kan???
hehehe..
kite memang kawan..
jom joget...
:)

qellissa berkata...

@♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ yelah kita kan kawan2..meh ar joget poco2 meh..hahaha

zulkbo berkata...

salam sis..
apa kata buat kutiapan
pot luck ..sebulan seorang singgit udah lah..he he..setahun rm12k tu..

qellissa berkata...

@zulkbo salam bang, bernas sungguh idea tu..kaya kaya..12k leh beli beg chanel..hahaha

cha berkata...

fuiyoo... TAHNiAH, keep it up.

qellissa berkata...

@cha Thanks cha..kipidup!hoyehh hoyehh!

Kyuubi berkata...

woo, dasat2! tahniah dah sampai seribu folower. wa baru nk menginjak ratus folowe itu :)

ikhlas dr,

Blogger 20 Sen

qellissa berkata...

@Kyuubi thanks kyuubi ..takpe2 lama ramailah tu..i pon da dekat 2 tahun baru jejak 1k..=)

Hariz berkata...

Wow! Sangat banyak! Tahniah :)

qellissa berkata...

@Hariz Thanks Hariz..=)

Hariz berkata...

Weheeee :) Its okey

h4ni3 berkata...

kita kawan baru... boleh??
hehe ;)

qellissa berkata...

@h4ni3 hi hanie..kawan baru pon boleh berkawan juga kan? nice knowing u..hihihi

POSH76 berkata...

Tahniah beb!!!u deserve it...keep blogging taw hehe

mahira oya berkata...

thanks to u...

Anna Boleyn berkata...

congrats dear! keep up the great job! =)


p/s :hari sabtu ngan ahad rajin on9 tak? bagi jawapan kat sini :

Anna Boleyn's Survey 2 : Weekend....... Get Online or Hang Out??

FyZa berkata...

congrats sbb dah samapi 1000 dah ha! selamat arie raya aj..;)

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

kita kawan k....prenz...4eva...

kak ina mail berkata...

Banyaknya follower, akak pun tak sampai cam tu lagi.mesti dah famous ni. selamat hari raya Aidil Adha ye untuk qelissa seisi keluarga.

Related Posts with Thumbnails