Khamis, 4 November 2010

Today is my day!!

Yayyyyy...today i'm officially 18 years old..ehemm ehemmm..
(kasi can lah aku nak perasan ~wink~)
so today is my day,
juz wanna wish..
Happy birthday to me.
Nak tggu korang wish tak tau bila kan.
so aku wish sendiri lah..leh gitu?
:girl_5:
Happy Birthday 2 me XD Pictures, Images and Photos

Nak kek Macam ni bleh tak Abg??
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v
v

Tak dapat henbeg LV, dapat kek LV pon jadilah..birthday cakes Pictures, Images and Photos

Yang ni mmg cam real..sekali pandang cam beg , dua kali pandang baru perasan yg tu kek.
LV Bag Pictures, Images and Photos

Tak pon abg beli kan henbeg chanel ni ye:mLove: Yang ni siyes x mcm kek.sejibik sejibon mcm henbeg.
Chanel Bag cake Pictures, Images and Photos

Nampak cun seyy kek kasut ni..mcm real je.boleh pakai kat kaki tak?muehehehe..
Happy birthday H0ney! Pictures, Images and Photos

Yang ni pon gojes..mcm kek kawen jekbirthday cake Pictures, Images and Photos

kek ini sgt chomel!! merry go round gitu..its seem like real..boleh mkn ker tu?
Pink Carasoul Pictures, Images and Photos


Okay i know, y don't abg belikan kek mcm ni ye!!I loike hello kitty!
look yummeh!
Hello kitty cup cakes Pictures, Images and Photos
~all picture credits to photobucket~

Kek-kek fondant ni, nampak je cantik tp rasa x sedap sgt.Better kek krim biasa je tu.Anyway i dun mind even u give me small piece of cake as long as Abg igt kat birthday ur wifey ni.itu sudah cukup berharga buat I.

14 ulasan:

SyUhAdA berkata...

hepi besday~!!!

Shiela Latif berkata...

hepy besday to uuu
hepy besday to uuuu
hepy besday to qellissaaaa
hepy besday to uuuuuuuu

=))

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

hepi bestday kwn...
moga bahgia n diberkati selalu...
ameen...

AkuPenulis berkata...

wah, besday la!
selamat hari tua kamu..
18 is still nice rite?
hehe..

POSH76 berkata...

Happy Birthday laling...semoga ceria & cantek selalu yer...dekat2 jer ur birthday dgn Mr Ary hehe

mahira oya berkata...

happy birthday babe

Iman's Umi berkata...

Qellissa,

Happy birthday to U... and me too...coz we share the date...Hope All our Wish Come True and may god bless us!!!

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

hapie besday dear...semoga panjang umur dan murah rezeki....

AngahSayang2314 berkata...

epi besday hehehe

angah 4low u jom tukar2 link

A D I A berkata...

happy 18th birthday dear. 18 pun 18 la janji u bahagia hehe. wah birthday u dekat2 dgn en ary ye. wow dapat kek LV or chanel tu mau i awet sampai doblas tahun lagi. sayang je nak makan

wadud@duad berkata...

jenuh cari tempat komen.. :p
hehehe

wah akak, dah besar la.. hahaha.. selamat maju jaya kak.. :-) moga dirahmati allah hendaknya..

Cik Jari berkata...

hehe...hepi bday...cantiknya kek...

maCy berkata...

hepi bday ok? maaf lmbt wish :)

fasha berkata...

happy birthday dear,sweet 18. Pray for your success,good health and happiness :)

Related Posts with Thumbnails