Rabu, 10 November 2010

Nokia E5 baru aku!!weeee..

Ehh sejak bila aku pakai henpon brand cik kia ni?mesti korang tertanya kan..apa dah jadi pada Iphone aku tu kan kan kan? Buat pengetahuan korang, Iphone 3gs aku tu sudah rosak skrg kat klinik da dekat sebulan jugak lah iphone tu kat klinik, tak tau ler bile boleh baik..
Ntah2 da boleh simpan kat muzium kot. Yelah lama sangat nak repair..nk tggu tulah, tggu nilah..adesss..so bila xde fon ni, agak susah lah Incik Ary nak call aku..nak msg aku, nak YM aku..Dan kawan2 pon susah lah nak contact aku ajak ngumpat..muehehehe..So end up, Incik Ary belikan aku satu fon..aku klu boleh nak Iphone 4, tapi apakan daya duit takde.Incik Ary kata klu nak kena tggu tahun depan harga henpon murah sikit..hmmm yelah tu bang..boleh caya ker?Then cari punya cari punya cari last2 terbeli jugaklah henpon nokia E5 ni.yelah salesgirl kat situ cun, mau incik ary tak beli.:pandaGeli_17:. Pastu harga dia murah jugak lah untuk zitron set coz bawah 1k..Akhirnya dapat lah aku satu henpon baru..yayyyyyyy...Tapi kan, kenapa Nokia keluar kan sekali banyak henpon baru dlm masa tak sampai baper bulan ye? pening aku tgk mcm2 siri..ader C6 lah, E5 lah C3 lah..dushhh...

Tarra!!nilah kotak E5..tgk kotak je dulu tau..

Siap bagi free bluetooth headset dari Nokia..tak tau lah Original ke tak headset ni..

Nilah Nokia E5 aku, tapi aku x suka sgt pakai henpon ni..aku lagi suka pakai Iphone sebab dah biasa dengan function dia.
Last2 aku pakai blackberry Incik Ary, incik Ary pakai Nokia E5 ni..
blackberry plak yg besh nya guna prepaid maxis rm2.50 je satu hari utk blackberry internet service.Tp bagi sesiapa yg suker Nokia, E5 ni pon terbaik sebenarnya..

9 ulasan:

wadud@duad berkata...

wah best la ada hp baru kak..
hehhe...
iphone kasik wadud lar.. :p

Drunbella Khoo berkata...

tahun depan baru nak beli hp.
tax dah takda.
agak2 blackberry bold boleh dapat bawah 1k x?
hahaha.
:D

PuRpLeLiCiOUs LoVe berkata...

sama cam my bos punya phone..tapi dia nyer kaler puteh..santek ...

Shiela Latif berkata...

adeiii...sangat2 merendah diri bila dibandingkan ngan blueberry ku...hukhukhuk

mahira oya berkata...

cantik tu..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ berkata...

pinjam2...

Halia Kentang @ Annpaan berkata...

fuyooo..
raya taun dpn, nek keta baru la ea??
nk tumpang!!!
hehehehe

Blogger berkata...

There's a chance you are qualified to get a Apple iPhone 7.

Blogger berkata...

There's a chance you're eligible to get a Apple iPhone 7.

Related Posts with Thumbnails